Selena Gomez? (Kerdesed rovid, magyarazatod hosszu)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Még 1 osztáyba volt egy kutyánk akinek kiskutyái születtek. A szomszéd fiú (akikkel nem vagyunk jóba) szószerint vízbe fujtotta őket.. ezután azt mondta h ne mondjam el senkinek mert különben megver, ezért magamra vállaltam mindent. Az akkori legjobb barátnőmnek úgy...
Nagyjából 17:50-55-körül a 2-es metrón ma láttam egy eszméletlenül szép csajt. kb. 170 cm magas, vállig érő egyenes fekete haja volt, sötétbarna szeme és kissé barnított bőre. Barna kabát volt rajta és kék farmer. Biztos, hogy ő is látott engem, mert egy idő után...
Hogyan lehet elérni azt és mennyi idő alatt,hogy a válaszaim ne csak 60 százalékban legyen jó,hanem több? Köszönöm az értelmes válaszokat!:)
Úgy érzem, semmiben nem vagyok jó. Azok a dolgok, amik érdekeltek, és azt hittem jó vagyok bennük, már semmit sem jelentenek számomra, mert valahogy úgy érzem, soha nem fogom olyan jól megcsinálni mondjuk a rajzot, mint az osztálytársam. Érzem, hogy el kéne kezdeni...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!