Mennyire hasznos számodra ez az oldal? Sokat segített tájékozódni vagy mire használod?
Gyakorlati haszna nincs, mert Gugli a barátom és ott majdnem mindenre megvan a válasz, csak kell egy kis nyelvtudás és kutatási készség. Mire itt az ember áthámozza magát a trollokon, tiniken, kismamákon és lúzer palikon, addigra elfelejti mit is akart.
Szórakozásra használom, mindig megnevettet ha van néhány kreatív sztori, vicces kérdés, vagy egymást a semmin cséplő idegenek.
Néha benyögök valamit én is, hadd pörögjön a téma. Így a melegben tökéletes, amikor nem jut vízpart közelébe az ember, de kedve sincs kimozdulni az 1500 fokban.
Pár számítástechnológia dologban szoktam segítséget kérni, mert ahhoz értenek páran. A többi kategória nagy része tényleg csak trollokból és buta emberekből áll.
Próbáltam régebben tényleg átgondolt, levezetett válaszokat adni, érveltem is, de szinte mindig lepontoztak. Sok ideböfögött választ meg nem. Szóval, már nem igazán használom ilyenekre. Vizsgaidőszakban szoktam feljönni zsibbasztani az agyam.
Szerintem ez az oldal tud hasznos is lenni, mert elég sok kedves emberrel ismerkedtem itt meg, akivel mind a mai napig tartom a kapcsolatot.
Néha teszek fel egy-egy kérdést, de azt is normálisan próbálom megfogalmazni, hogy mindenkinek érthető legyen, viszont néha azt tapasztalom, hogy egyre sokkal többet kötekednek, ártatlanul is...
Szóval a kérdésről lemondtam, inkább magamtól kérek válaszokat, de én szoktam válaszolgatni is.
És tényleg van azért egy-két fickó,csaj, akik baromira unják az életüket, és itt vetítik le, na őket meguntam...
Számomra semennyire.
Emberek segítésére, informálására használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!