Akinek nincs tévéje?
Az csak úgy eladott, továbbadott egy jó tévét? És ha a tévéállványa egy szekrénysor része, azt másra használja?
Ők nem néznek filmet együtt? Nincs olyan, hogy letöltöttem az X Aktákat, gyere binge-elni? Számítógépen filmeznek? Egyedül én is azt szoktam, de társasággal usb-re írom, és a tévén nézzük.
Ha gépen csinálják, nem kényelmetlen? Asztalit, laptopot úgy beállítani, hogy mindenki lássa, és ne csak egy szögből?
Sok költözés során "elhagytuk" a TV-t. Nem hiányzik. Igaz, munka, szülőknek segítés, vállalkozás és közös program után kb. 2 hétben egyszer jutna rá idő. Olyankor inkább összebújunk az ágyban a netbookot közösen tartjuk és letöltött filmet nézünk.
(És nem, gépen nem csináljuk, mert biztos kényelmetlen lenne, meg vicces lenne utána a billentyűzetmintás hátsó :-P)
Nem az a fura, ha nem néz tévét, hanem az, ha nincs. Mert letöltött filmeket egyedül is szeretek néha nagyképernyőn nézni.
Vagy ha lenne gyerekem, nézném vele a mesét. Persze, ezeket lehet kézben tartott kütyükön is csinálni, csak szerintem a tv praktikusabb. Közben ülhetek, pakolhatok, fekhetek, a földön is elhasalhatok. Mindegy. Tényleg csak azért érdekelt, mert egyszer próbáltunk asztalin nézni, de kényelmetlen volt, hogy kb. mindig ugyanabban a pózban kellett maradni, különben jött a fény, vagy túl sötét lett a képernyő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!