Rányitottam anyumékra, mit tegyek? 15l
Figyelt kérdés
Az eset 20 perce történt, nagyon remegek azóta.
Mit tegyek? Nagyon undorító látvány volt. Tudtam arról, hogy ezt csinálják, csak azt nem, hogy pont most.
Beleégett a fejembe kb a látvány xd
2016. jún. 28. 17:36
2/18 Inessential válasza:
Ne törődj vele.
Te is fogod majd "azt" csinálni.
3/18 anonim válasza:
Máskor elöször bekopogsz és csak utána nyitsz be a szüleidhez.
4/18 anonim válasza:
Legalább megtanulják hogy fényes nappal, nem bezárt ajtónál nem csinálják:-d hidd el, nekik kínosabb ez mint neked.
5/18 Roland G. válasza:
Ők is remegnek relax :)))))))
6/18 anonim válasza:
Mert aztán 15 évesen nem tudod mi az a szex...
Undorító látvány? Hát ki tudja, a szüleimet én se szívesen látnám ilyenkor :D
18/f
7/18 anonim válasza:
Még pár év és ők nyitnak rád. Ki lesz egyenlítve a számla, nyugi:D
8/18 anonim válasza:
Elsőnek igaza van, illett volna kopogni. Én utálom, ha kopogás nélkül jönnek be hozzám, akkor is, ha nem csinálok semmi olyat, ezért én is kopogok, ha máshoz megyek be.
Viszont ez most már megtörtént, nem tudsz tenni ellene, szerintem nem olyan nagy dolog. Legközelebb meg majd kopogsz.
9/18 piriiiii válasza:
Hogyhogy mit tegyél? Nyiss be még egyszer. Vagy milyen választ vársz?
10/18 anonim válasza:
Kissé éretlennek tűnsz... (vagy én várok sokat). Szépen egy "hoppá, bocsánat" kíséretében kisétálsz, és elfelejtitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!