A ti kérdéseiteket is szanaszét szokták offolni?
Nem, nem, nem, az én kérdésem nem olyan volt.
Egy termék használatával kapcsolatba érdeklődtem.
Be kell látni hogy néhány dolog vitagenerátor, ahol az offolás természetes. Ha kérdést teszek fel arról, hogy melyik Update cucc jobb, akkor garantált hogy a nagy része trollkodás lesz.
Jöhet a keresett dolog, megnézem szívesen.
Az én kérdésemnél nem az volt a helyzet, amit leírtál.
Tehát feltettem a kérdést, konkrétan megneveztem egy márkát (pontosabban megadtam linket a termékről). Ebben a kategóriában kérdeztem: "Szépség és divat", ilyen alkategóriánál: "Bőr- és hajápolás".
Erre a reagáló elkezdett a sütés-főzésről írni. Sokáig türelmes voltam vele, de már a sokadik hozzászólást írta és még mindig nem arról írt, amit kérdeztem, viszont magáról elég sokat (hogy ő milyen tapasztalt és mennyire hozzáértő).
Felhívtam a figyelmét arra, hogy vélhetően félreértette a kérdésemet és figyelje a kategóriát, aztán a semmitmondó reagálási után elkezdett privát üzeneteket is írni.
Amikor már több privátot is írt - még mindig nem a kérdésemre válaszolva, hanem magáról beszélt, magát fényezte, hogy egyébként ő mennyire ért ahhoz a témához - amire egyébként válaszolni nem tudott.
Na akkor már nagyon elegem volt.
Ez volt az a kérdésem, amire nem találtam meg a választ:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
Köszi előre is!
Ez volt az a kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
Már sokat töröltek a moderátorok a "beszélgetés" végéből (azt hiszem, 7 reagálása lett törölve a hozzászólónak, plusz az enyémek is nyilván).
"Úgy tűnik, tényleg nem értetted meg a kérdést vagy nem volt érthető! :-)"
Nem viccelek, ha valaki felhívja a másik tévedésére a figyelmet, az kiválthat "agressziót". Nem azt mondom hogy ez a mondat váltotta ki, hanem azt hogy itt névtelenül kevesen viselik jól, ha valamiben rájuk pirítanak. Előjön a kihanemén stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!