Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Így mégis milyen kilátásom...

Így mégis milyen kilátásom van az életre?

Figyelt kérdés

Egyre inkább azt érzem, hogy nincs normális jövőm, reálisan nézve a jövőképem eléggé elkeserítő...

Karrier terén nem sok jóra számíthatok, hiába dolgozom érte keményen. Orvos lesz belőlem, ami ebben az országban nem kecsegtet túlzottan jó megélhetéssel. Nem mintha magamon kívül mást is el kéne tartanom a fizetésemből, mivel családban se nagyon tudok gondolkodni. Minden igyekezetem ellenére nem érdeklődnek utánam a férfiak, soha nem is volt párkapcsolatom, igazából már arról is kezdek lemondani, hogy valaha gyerekem legyen. A családom átlagos magyar család, tehát nem éppen jómódú, hogy esetleg így elindulhatnék valahogy az életben...

Nem látok semmi esélyt arra, hogy valaha lehessen saját lakásom, saját családom, hogy ne csak güzüljek egész nap, hogy utána egyedül bedőljek az ágyamba. Olyan, mintha minden jó szándékom és tervem ellenére elrontottam volna valahol az egész életemet, amin már nem tudok változtatni.

Lehet még valami esély arra, hogy ne egyedül, csak a munkának élve kelljen élnem örökké?

2016. júl. 2. 14:22
 1/5 Béła válasza:
53%
Fel a fejjel:)
2016. júl. 2. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Én is éreztem így hogy munkából állna az életem. Diploma után mégjobban ezt éreztem. Csak lassanként kapcsoltam hogy a szüleim és én az államosítás óta nagyon eltávolodtunk az ősi megszokott életmódunktól, mivel egyik ősünk sem volt alkalmazott hanem otthon dolgozott a saját birtokán. Így amikor elkezdtem ismét visszatérni gyökereimhez, vagyis lépéseket tenni azért hogy én is gazdálkodó legyek vagy egyéb saját megélhetési forrást alakítsak ki, egyből más lett az életem. Az élet hirtelen kegyes lett hozzám és úgy éreztem hogy a kisujjam alig mozdítom és mégis sikeres vagyok.

A 48-as államosítás mindenkiből alkalmazottat akart faragni. Pedig vannak emberek akik alkalmazottként nem tudnak sikeresek lenni. De szabadon a sajátjukban nagyon sikeresek is tudnak lenni.

2016. júl. 2. 14:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Vagyis magánpraxisod is lehet.
2016. júl. 2. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Valamiért azt érzem, hogy itt a pénzen van leginkább a hangsúly. Ha tényleg ennyire független vagy jelenleg, nem gondolkodtál még külföldben, legalább néhány évre, amíg kicsit összeszeded majd magad anyagilag a suli után?
2016. júl. 2. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt egy lány írta, 99.8%.
2016. júl. 2. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!