Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te mit mondanál a helyemben...

Te mit mondanál a helyemben Istennek ha tudod, hogy már nincs sok hátra neked?

Figyelt kérdés

Úgyértem ha hittél benne ha nem, ha tudod, hogy vége van az életednek akkor eszedbe jutna e, hogy van-e túlvilág?


És ha igen, akkor gondolod, hogy előtte mondanál valamit Istennek? Vagy annak akiben hittél vagy hihettél volna? S ha igen, mi lenne az?2019. jún. 12. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az kérném tőle, hogy bocsássa meg a vétkeimet.
2019. jún. 12. 23:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azt kérdezném meg, hogy miért nem láthatom a gyerekeimet felnőni... mi az oka annak, hogy ilyen hamar magához hív? Miért nem támogathatom a gyerekeket az életben (nem anyagilag).

És kérném, hogy a gyerekeim szép teljes életet élhessenek, legyenek boldogok, lássanak világot, ne legyenek magányosak.

Én akkor már nem számítok...

2019. jún. 13. 08:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos elgondolkodnék a túlvilágon de nem mondanék semmit Istennek mert nem szükséges. Az érzéseimet ismeri ha létezik és ha kérdezek sem válaszol mert nem szokott válaszolni.
2019. jún. 13. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Megköszönném az eddigi életemet. Amit akartam, azt elértem. Bízom Isten igazságában, hogy mindenki oda jut ahova való.
2019. jún. 13. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
De honnan tudnád, hogy az Isten jelenik meg és nem más valaki, Istennek adva ki magát, hogy elszedje az életed?
2019. jún. 13. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban létezik, nem mondanék Neki semmit. Hiszen, mindent tud rólam.
2019. jún. 13. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
50%

Istenben és túlvilágban nem hiszek, és ha egyszer feldobom a papucsot, azt a kellemetlenséget azzal a jóleső tudattal fogom átvészelni, hogy tudom, utána már semmi gondom nem lesz többé.


Aztán ha kiderülne, hogy tévedtem, akkor rendkívül el lennék keseredve, mert ki a ráknak van kedve lélek formájában örökké élni azzal a tudattal, hogy soha nem lehet kiszállni, akár tetszik, akár nem.

2019. júl. 28. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 DR. HOFFMANN GÉZA válasza:
0%

Megfordítom a kérdést. Az Atya elküldte ezért az emberiségért a Fiát, aki elszenvedte minden ember bűnét már kevesebb mint 2000 évvel ezelőtt. Magára vette minden bűnének büntetését, minden átkát, minden betegségét, félelmét, fájdalmát, keserűségét, szégyenét, szegénységét, az Atyától való (bűneink miatti) elutasítottságát, a halálunkat elhordozta. Csak azt kéri, hívjuk segítségül az Ő nevét (Jézus), valljuk meg bűneinket, és Ő örök élettel ajándékoz meg minket. Ezt az evangéliumon keresztül közli minden emberrel alkalmas és alkalmatlan időben. Egy választásod van csak, a kegyelme erre az életedre vonatkozik, a többire nem. Vannak akiket mindez nem érdekel, nem hisznek abban, hogy a lelkük örök élettel rendelkezik, és egyedül a halál után továbbélve a pokolba kerül. Pedig valóság! Majd onnét már az örökkévalóság egy pontján kikerülve az Atya elé állnak és a végső feltámadásnál, a sátán totális vesztése után, mindazon bűneikről megvallást kell tenniük. Nem a világi értékek szerint, hanem az Isten Igéje szerinti értékelésben. (Isten szemében az a jó, amelyet például Teréz anya tett nem érték, mivel ő sem tért meg Jézushoz. Ő a szűzmária-kultusz híve volt, ami Isten Igéje alapján varázslás!) Ekkor megy az emberi lélek a végső helyére, a kénköves tüzes tóba, a gyehennába, mint a második halálának Isten által elkészített helyére, ahol örök kárhozatra lesz ítélve, mert Jézus áldozatát, aki az Atya egyszülött Fia semmibe vették, várét két lábbal taposták.


Mások meghallják, és szívből elmondják a megtérők imáját. Ezt követően Jézus is bizonyságot tesz nekik személyesen, hogy Ő igen is élő Isten. A vízkeresztségük után, melyben Jézus halálával és feltámadásával azonosulnak újjászületnek, és a bűn miatt halott szellemük életet kap. Megismerik Isten tényleges szeretetét, mert már ők is szellemi lények! (mert Isten Szellem, és csak szellemben lehet Vele kommunikálni) elfogadják Őt életük I. személyének, és követik. Isten Szelleme a Szent Szellem beköltözik a testükbe, és azt a testet a templomaként gondozza. (A Szent Szellem Isten jelenleg Jézust helyettesíti itt köztünk, és nem a római pápa!) Az az Isten, aki az Atya szavára megteremtette ezt az egész Univerzumot (és ezen felül az egeket és az egeknek egeit), melyet a mai tudomány nem képes számba venni! Ha az Atyából, Fiúból és a belőle áradó szeretet önkéntes viszonzásra talál, az Általa követelt dolgok természetesnek tűnnek és könnyedén megteszik a tanítványokként, ezáltal folyamatosan jobb emberekké válnak, bűneiket elhagyják, Jézus jóságát sugározzák, a társadalom hasznos tagjaivá válnak, és beépülnek Isten Egyházába, melyet Jézus a vére által épített meg. Mindaz, amit elhordozott helyettük a keresztfán valósággá válik életükben, és a földi pályafutásuk végén, amikor kilépnek az idő fogságából a végtelenbe, Ő vár ránk a felhők fölött, hogy megmutassa mi vár ránk az Ő királyságában. Igaz, ez ezeknek az embereknek itt a földi életében szellemi harcokkal jár, de ezek révén jutnak győzelemről győzelemre, mert Jézus a sátán, és sötét-gonosz angyalai feletti győzelmét is átruházza rájuk. Nekik Jézus győzelmét a saját életükre nézve kell, hogy demonstrálják. Így (is) szabadulnak átkaiktól, betegségeiktől, szegénységüktől, félelmeiktől, keserűségeiktől, a gonosz erők támadásait kivédve védik önmagukat, a családjukat, a gyülekezetüket, társaikat az úton. Képesek megbocsátani mindenkinek a velük szemben elkövetett tetteiket, és szolgálni Jézust mindhalálig.


Te melyik utat választanád?

febr. 16. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!