Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent a toxikus szó egy...

Mit jelent a toxikus szó egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2024. jan. 25. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Károkozó, mérgező: vagy az egyik-, vagy a másik-, vagy mindkét fél viselkedése által van előidézve ez.
2024. jan. 25. 18:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2024. jan. 25. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Mérgező nárcisztikus barát miért hiányzik?

Volt egy gyerekkori barátságom egy nárcisztikus személlyel. 20 év után én vetettem véget neki, nem haraggal váltunk el de egy év után is hiányzik hiába egy tuskó. Mi erre a megoldás? (20 év alatt nyilván én is többször hibáztam és nem csak ő volt hibás, de nincs...

Jogosan haragszanak rám a barátaim?

Volt barátom részegen vezetett buliból hazafelé még tavaly ősszel. Majdnem nekiment emiatt egy másik autónak. Az autóban ült még 3 barátnőm, akik megharagudtak nemcsak a barátomra, hanem rám is hiszen bármilyen baleset lehetett volna ebbol. A barátom aki mostmár a volt...

Hogyan viszonyulnátok egy olyan emberhez, akinek minden emberi kapcsolata toxikus?

Pocsék gyerekkor, ahol érzelmileg bántalmazva volt, a testvére volt a minden, vele pedig azt éreztétek, hogy semmit nem ér. Hogy semmire nem viszi az életben. Óvodában, iskolában ki volt közösítve. Állandóan magányos volt. Amikor kialakult az első párkapcsolata,...

Mennyi időbe telik, amíg a toxikus emberek már nem hiányoznak?

Már jó ideje próbálok elengedni valakit mert csak bánt és egyre rosszabb állapotban vagyok mentálisan. De minden alkalommal, mikor azt mondom neki hogy oké vége, vissza édesgeti magát, és nekem meg magamtól nincs annyi erőm hogy ne írjak neki. Pontosabban most nagyon...

Amikor új helyen kezdek el dolgozni, miért jó mindig minden az elején majd egyre rosszabb és végül kibírhatatlan?

Akármilyen munkahelyen kezdek el dolgozni különböző fázisokon megyek végig de a vége mindig ugyan az, hogy egyedül maradok. A kezdetkor, pár napig amíg új vagyok nem nagyon szólnak hozzám, majd fokozatosan egyre több és több ember akar megismerni, jó fejnek...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!