Nyilvan arra gondolok, amikor kellemetlen hangok jonnek a wc-zes melle nagy dolog kozben. Vagy pl. Munkahelyemen csond volt a wc-ben es hallottam hogy valaki letolja a nadragjat meg wc papirt tep. Es elgondolkodtam hogy vajon ki mennyire szegyenlos ebben a temaban. Engem bizonyos szituaciokban meg mindig zavar
Az alabbiak kozul melyik zavar, sorba tudnatok rakni, indokkal egyutt?
- kollégák
- barátok
- család
- idegenek
Engem fura mod idegenek es baratok elott egyaltalan nem zavar ha meghalljak hogy pl.fingok egyet kozben.
Zavar. Legjobban :kollegák előtt, mert azok kibeszélhetnek. Aztán idegenek, aztán barátok, aztán család.
ápr. 26. 21:20
3/12 anonim válasza:
Persze valahogy így beszélnek majd ki .
"Nézd már Béla a Józsi is szokott nagy wczni és szellenteni ?" -Most hallottam a mosdóban, nem gondoltam volna.
- Pedig ő rendes embernek tűnt, mik vannak..."
ápr. 26. 21:33
4/12 anonim válasza:
Nekem az a mániám,hogy nem hagyom tárva-nyitva a fülke ajtaját.És még rá is fordítom a zárszerkezetet.Így bezáródik az ajtó.Ezért nem kell mások előtt végeznem az ilyen jellegű tevékenységet.Nem lát senki.Esetleg ha túlságosan hangos a rotyogás,akkor akár azt is meg lehet várni amíg tiszta a terep.Aztán csak,akkor kilépni a fülkéből.Úgy még véletlen sem tudják beazonosítani azt,hogy kinek a segge fakasztott ily hangos fingot.
ápr. 26. 21:42
5/12 anonim válasza:
Ilyenkor arra gondolok, hogy emberek vagyunk, így más is szokott.
ápr. 26. 22:05
6/12 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező? És csaj vagy csávó?
ápr. 26. 22:29
7/12 anonim válasza:
A kollégák/idegenek zavar a legjobban. Most képzeld el hogy bemegyek és hallom hogy valaki nagyon nyomul, alig tudom visszatartani a röhögést és villámtempóban mosok kezet hogy had húzzak már el, erre kijön a főnök?
Vagy ugyan ez fordítva, fingok egyet amitől visszhangzik az egész, mennék el erre más is kijön a mellettem lévőből ahol azt hittem nincs senki, k*rva ciki.
ápr. 26. 23:00
8/12 anonim válasza:
Engem is zavar, leginkább kollégák előtt, illetve szoba- és blokktársak előtt a kollégiumban.
ápr. 26. 23:39
9/12 anonim válasza:
Én pasi vagyok, és nem zavar, ha egy nő fingását hallom, sőt még szeretem is. Ez alól kivételek az idős nők, vénasszonyok, család. De ha alapból van egy vonzó hölgyike, akkor nyugodtan finghat, akkor is vonzó lesz. Én még azt is végignézném ahogy szarik, hugyozik, fingik. Akár ki is törölném neki.
ápr. 27. 00:25
10/12 anonim válasza:
Sajnos én olyan lany vagyok aki elég hangosan és büdit tud allkotni és azt se szeretem ha a baratnőim hallják, a többi meg egyenesen kibírhatatlan lenne
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!