Meg nem értett művész vagy neurotikus képzlegő/szuverén ostoba vagyok?
Pelenkás korom óta youtuber- és streamer akarok lenni, szeretnék megélni videojátékokból. 10 éve tevékenykedem 2016 óta, most 26 éves vagyok. 90 feliratkozóm van, a legnézettebb videóm megtekintése 100 alatt. Ennél több nem nagyon lesz, mert a lőtéri kutya nem kíváncsi arra, amit gyártok, ennél többre meg egyszerűen nem vagyok képes. Nagyon sok ember szerint semmitmondó, dögunalmas és faék egyszerűségű, érdektelen a tartalmam. Sokak szerint tehetségtelen vagyok ebben és ezért sosem fogok befutni.
A közönséges/hagyományos munkavállalást megtagadom, mégha önpusztításba is kerülök emiatt. Pszichológusaim szerint akikhez az évek alatt jártam, ez a szenvedély arra enged következtetni, hogy valami József Attila szerű meg nem értett művészlélek vagyok, aki nem való a gyári vagy irodai közönséges munkákra és majd csak az időm lejárta után fognak megszeretni. A környezetem és az Internet népe szerint pedig neurotikus képzelgéseim vannak valami extrém mentális betegséggel és/vagy szuverénen vagyok ostoba és választottam ezt a lusta disznó életmódot.
Szerinted?

Miért, esetleg művész vagy? Alkottál bármit? A mentális problémák terén hasonlított József Attilához, nem más miatt.
A YouTuber és a streamer ugyanis nem művész; aki a videójátékokat készít, az már tekinthető annak, de aki csak beszél róluk, játszik velük mégis mitől lenne művész?

Azért ne tegyünk megszerkesztett indexképeket művészeti magaslatokba. :D
Mindenesetre az nagyon jó, ha van egy hobbid, amire szenvedéllyel tekintesz. Felesleges akár azt, akár magadat felcímkézni.

#2 Kérd ki egy pszichiáter véleményét is, azok nem cukormázoznak annyit.
A művészet az amikor alkotsz valamit a saját agyad segítségével, nem pedig az, hogy egy mások által kigondolt és megalkotott játékkal játszol. Te inkább valami low effort közönség szórakoztató vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!