Miért viselkedik így egy ember?
Figyelt kérdés
Van 2 ember az életemben akik elég furcsán viselkednek és nem igazán értem a reakciojukat. Egyik sajnos már nem komunikál velem de hol letilt hol felold. A másikkal van h tök jól elbeszélgetünk és hirtelen elköszön majd korlátoz messengeren. Nem tudom hova tenni ezeket.tegnap 23:34
1/3 anonim 

válasza:

Én 2 zakkant tini lánnyal vagyok így, de már megfejtettem őket 😆 a válasz egyszerű nem tudnak kihasználni, használni, működésre bírni, céljaiknak nem felelsz meg.
Az első oda jött hozzám megcsókolt először csak úgy de kiderült hogy csak “fuvarost” keres mert jó a kocsim..meg nem volt apa képe és velem akarta pótolni holott inkább hagyjuk is.
A második meg én nem is tudom amúgy mi volt a célja 😂
2/3 anonim 

válasza:

Megtudhatod, ha velük beszéled meg közvetlen.
Itt csak találgatni lehet, nem releváns.
3/3 anonim 

válasza:

Valami psziches aberracio, szemelyisegzavar, dezorganizalt kotodes lehet az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!