Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ilyen szülő mit érez? Vagy...

Az ilyen szülő mit érez? Vagy miért kérdezett ekkora hülyeséget?

Figyelt kérdés

Azt kérdezte anyám a közel 30 éves korommal, saját házzal, kocsival, hogy meg vannak-e még az általános iskolás ruháim? Mondtam dehogy is, már réges régen ki lettek dobva. Elkezdi erre szégyelljed magad.

Miért kellene ~20 éves koszos, foltos, szakadt ruhákban flangálnom? Ráadásul nem is jók rám.

tegnap 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Miért nem kérdeztél vissza, hogy miért szégyelld magad? De nem is tudom elképzelni a szitut, iskolás korban az ember folyamatosan nő, a kinőtt ruhákat meg kidobjuk/elajándékozzuk/eladjuk, hogy lenne meg bármi 30 évesen? Vagy anyád mindent eltett és odaadott neked 20 zsákot, amikor elköltöztél? Nem értem a szitut tényleg.
tegnap 22:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Középsuliban még hordtam az általános iskolás ruháim, aztán elköltöztem és mivel hordtam őket vittem magammal. És ezért nem értem, mert olyan állapotú ruhákat eladni se tudna, szóval nem értem miért kellene neki az általános iskolás ruháim.
tegnap 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
31%

Biztos sokba kerult neki anno

Vagy szeretettel vette es hiányzik neki visszaemlékezni

Vagy el akarja adni valakinek kéne.

Nekem is olyan fura hogy nemrég szolt a gyerekem hogy a mesés kistáskáját nem akarja hordani.

Olyan cukker volt pedig mindig benne. Es mintha uj lenne a táska semki baja.

tegnap 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
27%
Legközelebb csak kérdezd azt, egy ilyen értelmetlen, átlátszó mese helyett, hogy ugye milyen menő, hogy 30 évesen saját házam és autóm van? Irigykedtek?
tegnap 22:28
 5/5 anonim ***** válasza:
31%

1. Neki megvannak a saját kisiskolás ruhái? Ha igen, mi a fenének? Hs nem, akkor szégyellje magát...

2. Jó vagány cuccaid lehettek általánosban, ha középsuli után is hordtad őket 😀

3. Rám még simán jók a középsulis ruháim méretben, pedig 39 éves vagyok (igen, én eltettem pár kedvenc darabot emlékbe, de csak azért, mert mikor elköltöztem, akkor azok ott maradtak, utána meg mikor megtaláltam, már nem volt szívem kidobni 😂)

tegnap 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!