Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az, amit anyádnak, apádnak...

Mi az, amit anyádnak, apádnak köszönhetsz?

Figyelt kérdés

aug. 7. 05:36
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Miért vagy hálás nekik?
aug. 7. 05:40
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg traumát és szenvedést, amelyek a mai napig negatív kihatással vannak az életemre.

Hálás nem tudok lenni ezért.

aug. 7. 05:47
 3/15 A kérdező kommentje:
Mi az a tudás, bölcsesség, amit továbbadtak neked, és amit te kamatoztatni tudtál? Miért nézel fel rájuk, miért tiszteled, szereted őket?
aug. 7. 05:47
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
Hogy felkészitettek az életre, mert azt se iskola, se senki más nem tette meg, csak a szüleim és nagyszüleim.
aug. 7. 05:48
 5/15 A kérdező kommentje:
Mire tanítottak meg téged az életben, milyen tudást, életbölcsességet adtak át neked?
aug. 7. 05:50
 6/15 anonim ***** válasza:
50%

3as

Az éremnek mindig két oldala van. Úgy értették, hogy ha sok pénzt akarsz keresni, annak drágán fizeted meg az árát, az egészségeddel. És az egészségedet, a keresett pénzeddel soha nem fogod tudni megvenni.

aug. 7. 05:57
 7/15 anonim ***** válasza:
60%

5ös

Még azt, hogy nincs két egyforma ember a világon. Mindenki más, ezért nem szabad elöitéletesnek lenni.

aug. 7. 06:01
 8/15 anonim ***** válasza:
80%
Megtanítottak pénzügyi kultúrára ami nagyon jól jött az életben.
aug. 7. 07:07
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A sok traumát, és hogy nem az életre készítettek fel, hanem hogy majd eltartom őket.
aug. 7. 07:31
 10/15 anonim ***** válasza:
50%
én is azt tudnám mondani ami a 2#. Viszont habár gyerekként ez trauma vopt, és nehéz volt megtanulni, de ezeknek hála, és azoknak az embereknek akik körülöttem voltak, megtanultam az értékrendszert. A jó emberek azt mondták mindig, hogy nem vagyok rosz ember, elmondták, hogy mik azok az emberi erények amik jók, és mik azok amik roszak bennem.És megtanultam, anyumtól, hogy mik azok a dolgok amiket másokkal ne tegyek.Apum pedig mártír volt. Mindent magára vett, hordott, nem panaszkodott, elviselt. És hogy nem..... Áljak ki magamért, mert eltaposnak az emberek. Húzzak meg egy határt amiből ne engedjek, és igen is védjem meg magam, és azt akit szeretek. Így a negatív dolgok végül pozitívak az épetembe, és teljes boldog élhetett élek.
aug. 7. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit köszönhetsz az embereknek?

Akár jó, vagy akár rossz dolog. Legyen az bármi, akármi.

A nap mint nap használt ismereteid közül mennyit köszönhetsz a közoktatásnak?

Egyrészt nem olyan elemi ismeretekre gondolok, mint az írás-olvasás. Másrészt nem felsőoktatásra. Iskolakezdéstől érettségiig.

Mit köszönhetsz az egyetemnek?

Én bár nem fejeztem be az egyetemet, mert rájöttem, hogy az adott szakkal semmire nem megyek, bár ki tudja, egyszer lehet befejezem, de jelenleg elvagyok egy másik szakmában. Viszont, megtanított egy csomó mindenre, magabiztosságot szereztem, önállósodtam, nem...

Volt olyan amit a véletlennek köszönhetsz és később a munkád lett?

Olyan dolog vagy terület amivel a véletlennek köszönheted h megismerkedtél, és később ez lett a munkád mert megszeretted.

Mi az, amit köszönhetsz a mostani korona-helyzetnek?

Ne csak a negatívumokat nézzük. Mik azok a pozitív dolgok, amelyek csak ebben az esetben történhettek volna meg?

Van olyan élményed, amit ennek az oldalnak köszönhetsz?

Én itt ismertem meg a legjobb barátom, már lassan másfél éve. Neked van hasonló élményed?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!