válasza:Rengeteg traumát és szenvedést, amelyek a mai napig negatív kihatással vannak az életemre.
Hálás nem tudok lenni ezért.

válasza:

válasza:3as
Az éremnek mindig két oldala van. Úgy értették, hogy ha sok pénzt akarsz keresni, annak drágán fizeted meg az árát, az egészségeddel. És az egészségedet, a keresett pénzeddel soha nem fogod tudni megvenni.

válasza:5ös
Még azt, hogy nincs két egyforma ember a világon. Mindenki más, ezért nem szabad elöitéletesnek lenni.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Akár jó, vagy akár rossz dolog. Legyen az bármi, akármi.
Egyrészt nem olyan elemi ismeretekre gondolok, mint az írás-olvasás. Másrészt nem felsőoktatásra. Iskolakezdéstől érettségiig.
Én bár nem fejeztem be az egyetemet, mert rájöttem, hogy az adott szakkal semmire nem megyek, bár ki tudja, egyszer lehet befejezem, de jelenleg elvagyok egy másik szakmában. Viszont, megtanított egy csomó mindenre, magabiztosságot szereztem, önállósodtam, nem...
Olyan dolog vagy terület amivel a véletlennek köszönheted h megismerkedtél, és később ez lett a munkád mert megszeretted.
Ne csak a negatívumokat nézzük. Mik azok a pozitív dolgok, amelyek csak ebben az esetben történhettek volna meg?
Én itt ismertem meg a legjobb barátom, már lassan másfél éve. Neked van hasonló élményed?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!