Ti hogyan éltétek meg az első nyilvános, mások előtti szellentést, pukit? Hogyan kezeltétek a helyzetet?

válasza:Mások előtt nem szokásom fingani, de ha az utcán mennék haverokkal, vagy bárkivel is, elviccelném az egészet és nem érezném magam kínosan miatta.
Suliba nálunk szinte minden napos az ilyen, de mi csak nevetünk rajta egy jót.:D

válasza:

válasza:Első válaszoló vagyok!
Bocsi, félreolvastam a kérdést..

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Előtte kérlek ne nézzétek meg egymás válaszát. :) Köszönöm! :)
Azért igényes oldalra gondoltam, ahol személyre szabhatom kissé az oldalam.
Mondjuk amikor elkezdi a középiskolát, először találkozik az új osztálytársaival, de csak úgy ott van közöttük, nem szól senkihez, mert nem mer, nem megy oda senkihez, meg se szólal. Ezekután a későbbiekben hogy tekintenének rá? Lenne még esélye haverkodni később ott?
Röviden annyi a lényeg hogy szomorú voltam/vagyok és találkoztam a neten egy korom béli sráccal én 16 és ő 18 és nem pesten lakik de párszor fel szokott jönni. csütörtökre jönne fel és meg beszéltünk egy találkozót :) viszont félek hogy nem tudunk majd hova menni vagy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!