Szerintetek megteszi az első lépéseket az anyja ellenünk?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kicsit kusza a mondat, remélem érthető..
Most variál. ő versenybiciklizni akar heti egyszer, barátokhoz járni. mit tegyek?soha nem változik. én normális családi életet akarok élni.
és meddig fog még sírni? Vagy vannak tippek mit lehet ellene tenni? Köszönöm előre is a válaszokat
Már amikor megismertem a páromat, tudtam, hogy nagyon szoros kapcsolata van az anyukájával. Apukája még akkor meghalt, amikor ő kicsi volt, testvére nincs és az anyukájával csak ketten voltak. A párom 32 éves de az anyukája még mindig úgy kezeli mint egy óvodást, bár...
A lánya 3 évvel ezelőtti ballagási fotója volt, ahol még együtt voltak a párommal, és közös kép készült a családról.igaz régen volt, és a csajnál nincs fenn a kép, sőt a lánynak van párja, és elég messze lakik az egyetem miatt. Ha jól tudom egy éve beszéltek utonjára...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!