Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek megteszi az első...

Szerintetek megteszi az első lépéseket az anyja ellenünk?

Figyelt kérdés
Szórakoztunk ketten chaten egy lánnyal, aki régen a barátnőm volt, és ma észrevettem hogy az anyja ír nekem az ő nevében hogy lementette az üzenetváltásunkat és elfog kerülni a megfelelő időben a megfelelő helyre. ez szerintetek mit jelent? nem én írtam neki trágár szavakat. az egész azért volt mert ismerősömet ask.fm-en zaklatja, (bár ezt a lány tagadja, azt mondja az ő nevében csináltak fiókot, és azt se tudja mi az ask)és ezért megkapta a magáét. én se tudok neki hinni, bár én nem ócsároltam meg semmit, csak eljátszottam azt, hogy ":D" jelzéseket írogatok. ennyi az egész!

2013. júl. 23. 21:17
 1/4 A kérdező kommentje:
én 15/f vagyok, a barátom is szintén, a lány 13/l
2013. júl. 23. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
MIit tudna tenni? A te anyukádnak elküldheti esetleg. Az mennyire zavarna?
2013. júl. 23. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Aki másnak vermet ás...
2013. júl. 23. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hatalmas marhaságot csináltál
2013. júl. 23. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Külön voltunk két hónapot a férjemmel. Mert neki a gép, batátok, anyja az első. Most azt beszéltük megprobáljuk, és változtat . (? (? ) Nem lesz gép,...

Most variál. ő versenybiciklizni akar heti egyszer, barátokhoz járni. mit tegyek?soha nem változik. én normális családi életet akarok élni.

Van egy kis tacsim,6 hetes, az anyja nem tudta már szoptatni, így elhoztuk. Hétfőn kapta az első oltást, mennyire tudom most vinni magammal erre arra?

és meddig fog még sírni? Vagy vannak tippek mit lehet ellene tenni? Köszönöm előre is a válaszokat

Hogy érjem el, hogy ne az anyja legyen neki az első?

Már amikor megismertem a páromat, tudtam, hogy nagyon szoros kapcsolata van az anyukájával. Apukája még akkor meghalt, amikor ő kicsi volt, testvére nincs és az anyukájával csak ketten voltak. A párom 32 éves de az anyukája még mindig úgy kezeli mint egy óvodást, bár...

A párom fotóját megláttam az első barátnője anyukájának képei közt az iwiw oldalon. Titeket zavarna ha a párotokat meglátnátok az exével egy képen, a...

A lánya 3 évvel ezelőtti ballagási fotója volt, ahol még együtt voltak a párommal, és közös kép készült a családról.igaz régen volt, és a csajnál nincs fenn a kép, sőt a lánynak van párja, és elég messze lakik az egyetem miatt. Ha jól tudom egy éve beszéltek utonjára...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!