Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi sötét, buta...

Miért van ennyi sötét, buta primitív ember? És hogyan tudnám ésszel lekezelni őket?

Figyelt kérdés

Behivtak a faluban, ahol lakok közmunkára. Van érettségim, 2 szakmám, de sajna munkát nem találtam, de lényegtelen......

A lényeg: Van egynéhány idősebb olyan 50-60 közötti női kollégám, akik olyan szinten primitívek hogy hihetetlen.. Több fülük van mint foguk (bár ez nálam csak külsőség), és nagyon buták, nagyszájuak, 8 általánosuk van, ordenáré a stílusuk, van hogy az utcára köpködnek meg még ők főnökösödnek (közbe az agyukhoz képest a 100as szög integrált áramkör).. Nem tudom h kéne kezelni ezeket, de ma az egyik fentebb leírt nővel volt egy kisebb gond.

A történet: Van egy kedvenc kollégám (aki normális, kedves), vele volt egy kisebb vitánk, amit mi normális hangnemben beszéltünk, megoldottuk, mert félreértett vmit.. Erre odajön az a nő, és elkezd velem ordibálni, hogy összetöri a telefonomat, meg ilyesmik, meg a többi kolléga elött veszekedett velem.. Majdnem visszaszóltam neki, de aztán ráhagytam, majd ha ujra felbosszant.. Nemtudom h ő miért kezdett el velem veszekedni, amikor én nem bántottam senkit, a kedvenc kollégámmal is 3 p alatt elsimítottuk normálisan az ügyet, amihez neki semmi köze nem volt... 1 srác mondta már h nemjó vele dolgozni, mert buta, nagyképű a semmire (a srác anyuja is egy melóhelyen melózott vele, amig neki volt, onnét kirepiették a nagyszája miatt). Miért van ENNYI buta, primitív ember? (főleg faluban) És hogyan tudnám az ilyeneket kezelni? Mert ezekhez még normálisan, ésszel se lehet szólni, akkor is csak ordibálnak a másikkal, kibeszélik a háta mögött (egy kollégám hamarabb hazamegy a gyereke végett és neki is hőbörögtek)...... És ami szar h 5 hónapot kell ezekkel kibírni.. (nagy téli közmunkaprogramm, 2 hó meló, 4 hó iskola.)

L/23

2013. nov. 27. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
39%

Nem kell okot adni egyszerűen arra,hogy bármiért is belédkössenek.A szemükbe se kell nézz!

Amúgy te tényleg 23 éves vagy?

2013. nov. 27. 20:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen. Miért? Bocsi ha összecsapottnak tűnik az írásom, csak siettem. :S Meg felhúzott ezaz egész ami ma volt. :(
2013. nov. 27. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:

3 szót mondtam volna a gondolom agyonszoláriumozott, fekete hajú IQ harcos asszonykának...

térdelj és szeress! :)

2013. nov. 27. 20:52
 4/9 A kérdező kommentje:
3/3as: Nem cigányok.. Azt elfelejtettem leírni h magyarok.. 1 cigány kollégám van (pasi), akivel jóba vagyok, ő vicces, jófej meg kedves, és dolgozik. Tehát Ő nem olyan, ezek meg....
2013. nov. 27. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kezd el választékosan és lehetőleg szépirodalmian kifejezni magad, attól biztos kiégnek.
2013. nov. 27. 21:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: Hiába beszélek velük normálisan, egyszerűen arra is primitív választ kapok csak.. Rossz ez az egész.. Mamámnak is 8 általánosa van, de ő sokat olvas, ez látszik is rajta. (nem akarok elfogult lenni), de ő naponta olvas, rejtvényt fejt, meg sose káromkodott még (legalábbis én nem hallottam.)
2013. nov. 27. 21:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól írta az egyik válaszoló, beszélj velük kicsit választékosabb hangnemben. Legyél ironikus. Legyél szarkasztikus. Legyél cinikus. Kb. csak a kötőszavakat fogják felfogni, de nem fognak tudni rá érdemben reagálni, csak hápogni, mert azt se tudják mire kell reagálni. De a maró gúnyt érezni fogják. Egy idő után belátják maguk is, hogy felesleges egyáltalán hozzád is szólni, mert "veled nem lehet beszélni". Gondolom a társaságuk rettentően hiányozni fog :D
2013. nov. 27. 23:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

hiába van itt az értelmi különbség teljesen lényegtelen.

a lényege a dolognak az,hogy a nő elveszi tőled a kontrollt,vagyis az ő akarata érvényesül folyamatosan,vagyis nyeri a játszmát.

ha ráhagyod,passzív vagy,vagyis kuka,az ugyanolyan sz-ar játék,mint a veszekedés.

a minőségi szintet most hagyjuk,hogy nem méltó hozzád,meg hasonló rossz dumákat,de a lényege ez.

van egy könyv aminek ami az ilyen élethelyzetek és szituációk kezeléséről,a negatív játszmák megnyeréséről a kontroll megtartásáról szól,a címe verbális önvédelem.

ha változtatni szeretnél ezen és a hasonló helyzeteken,akkor olvasd el és alkalmazd.

2013. nov. 28. 01:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A könyv jó ötlet, rögtön gyakorolhatod is rajtuk. A 4 hónapnyi iskola alatta, amikor kiderült milyen buták, majd kisebb lesz a szájuk.
2013. dec. 2. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Miért kell néhány embernek ilyen primitívnek lennie?

Néhány (egyébként intelligens) ember kirakott egy ilyen írást a Facebook falára: "Ebben az évben Júliusban 5 Péntek, 5 Szombat és 5 Vasárnap van. Ez csak egyszer fordul elő 823 évente. Ezt az évet pénzeszsáknak hívják. Másold ezt be a státuszodba, és 4 napon belül...

Miért van az hogy ha sok ember egymással jóba van és úgymond "bandázgatnak" akkor lesír róluk hogy jó nagy primitív parasztok?

arra gondolok egy egyedül egész normálisak ,de amikor mennek a városba és azok a témáákk áhhh , hát van a k*rva anyád meg a b*zmeg g*ci kb ezt lehet ki venni...

Miért ír itt minden második ember primitív, igénytelen módon?

Miért van az, hogy egyesek teljesen figyelmen kívül hagyják a magyar nyelv szabályait? Se vessző, se pont, még a mondatkezdő nagybetűt sem használják, hogy a központozásról már ne is beszéljek. A leggyakrabban azt a kifogást hallom a primitív stílusra, hogy ez nem...

Honnan lesz egyre több bunkó, primitív ember?

Ezek termelődnek? Írni olvasni nem bírnak, köpködnek stb. mégis balkán van?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!