Hogy lehet valaki annyira igénytelen és primitív ember, hogy a 4:3 képet teljes képre kinyújtva nézi a 16:9 tévén?

Figyelt kérdés
Ezt a funkciót csak véletlenül rakták a tv-k be?
2010. dec. 23. 01:40
 1/4 anonim válasza:
Én sem tudom. De tény vannak ilyen gyökerek. Iszonyatos igénytelenség.
2010. dec. 23. 01:44
 2/4 anonim válasza:
én a nagyanyámnál állítottam be vagy kétszer 4:3-ra, de a keresztapám mindig átállította, mert úgy nagyobb a kép :D meg végül azt hiszem az is maradt. úgyhogy minden ember széles az ő tévéjén :D
2010. dec. 23. 02:13
 3/4 anonim válasza:
Én sem értem a sok palacsinta ember fant!
2010. dec. 23. 13:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy ilyen ismerősöm, ő profi módon elmagyarázta hogy ha "keskenyre" állítja a képet, az azért nem jó mert a két oldalán fekete marad és így a képernyő közepe jobban kopik!!!!!!!!

...én azóta sem tértem magamhoz.

2010. dec. 25. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Miért van az hogy ha sok ember egymással jóba van és úgymond "bandázgatnak" akkor lesír róluk hogy jó nagy primitív parasztok?

arra gondolok egy egyedül egész normálisak ,de amikor mennek a városba és azok a témáákk áhhh , hát van a k*rva anyád meg a b*zmeg g*ci kb ezt lehet ki venni...

Miért ír itt minden második ember primitív, igénytelen módon?

Miért van az, hogy egyesek teljesen figyelmen kívül hagyják a magyar nyelv szabályait? Se vessző, se pont, még a mondatkezdő nagybetűt sem használják, hogy a központozásról már ne is beszéljek. A leggyakrabban azt a kifogást hallom a primitív stílusra, hogy ez nem...

Honnan lehet tudni egy iPodról, amit a neten vesz az ember, hogy valójában 2. - 3. vagy 4. generációs?

Hinni az eladónak? ITunes-ra csatlakoztatva kiírja, hanyadik generáció?

Panasonic DMC-FZ8 fényképezővel hogyan tudok olyan képet csinálni, hogy pl az ember maga éles, a háttér viszont homályos? Kezdő vagyok.

Sziasztok! Kölcsön kaptam ezt a gépet, fényképeztem vele már régebben, de akkor be volt állítva minden. Most meg olyan elmosódott képeket csinál. :S Annyiféle variáció van rajta, azt sem tudom hirtelen hova nyúljak. Nem rég csináltam a kisfiamról képet vele és nagyon...

Olyan ember akarok lenni aki magabiztos de ugyanakkor nem bunkó és primitív, nagyon kevés ilyen ember van aki fiatal is, Miért?

nem vagyok bunkó se primitív de viszont határozott sem, ezen szeretnék javítani , lehet valahogy?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!