Sose lesz barátnőm?
üdv! 19F vok. ennek több oka is van..... anyám alkolista,a házunk szinte romokban főleg a fürdőszoba ahol már a csempe lehullott félig :(
a nappali közepén van egy asztal na azon apám és anyám ruhái vannak
,többször elpakoltam már de anyám mindig szétgorja a szekrényéből......
az ágya mellett állandóan kaja maradékok vannak........
egyszerűen nem bírom ezt csak én takaritok a qrva házban..... tiszta mocsok minden a tükör az ablakok ,nem tudok mit csínálni......
Hát van saját szobád?
Nálatok nem alkalmas neki a fürdés, ezt megmondod, és megoldjátok máshogy. a többi dolog nem akadály, ha jól vettem ki.
lehet fürődni víz van minden csak a ház régi és a csempék leestek anno na meg ott is tele van szennyessel
szégyelem kicsit, az amúgy is milyen már én mennék hozzájum ő meg nem jöhet hozzánk anyám véget se nagyon akarom mert ha piál mindenek lehordaná öt..... a szülei és biztos meg akarnák ismerni az én sz. met, ezt se akarom..
Minden nap látom őt és lejátszódik minden lehetőség a fejemben....
csak látásból ismerem (2éve ) egy szót se beszéltem vele de mindig rám pillant néha ...
senkije nem volt még pont mint nekem .én egy kissé nehezen ismerkedő srác vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!