Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg irigy vagyok?

Tényleg irigy vagyok?

Figyelt kérdés

Elkezdtem randizni egy sráccal, tegnap beszélgettünk, és szóba jött az, hogy irigy vagyok. Kérdeztem, hogy ezt mégis miből gondolja? Azt mondta, hogy például elmentünk múltkor moziba, megvettem a jegyet és a kaját (ezt mondtam neki előtte, hogy én szeretném fizetni, mert az előző 2 randinál ő fizetett), szóval vettem magamnak nachos-t, ő csak egy gumicukrot kért, beültünk a váróba, és elkezdte enni a nachos-t. Mondtam neki, hogy nagyon szívesen veszek neki, csak ne egyen bele a kajámba, mert azt utálom. És a másik eset pedig, azt mondta, hogy soha nem adok neki a cigimből, ez sem teljesen igaz, csak nem szeretem, ha beleszívnak a cigimbe, és olyankor is mondom, hogy nagyon szívesen adok neki egy szálat, csak ne az enyémet szívja már.

Remélem érthetően írtam le. :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

20/L

2014. máj. 15. 08:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem, mert nekem is herótom van tőle ha beleesznek a kajámba, beleisznak az innivalómba, használják a dolgaimat, mégha a párom is az. Ráadásul felajánlottad, hogy veszel/ adsz neki másikat. Szerintem ez nem irigység.
2014. máj. 15. 09:06
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :)
2014. máj. 15. 09:10
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem sem irigység, bár a dolgok közös használata (cigi, kaja) adhat egyfajta intimitást a dolognak és talán így próbálna a srác kicsit közelebb kerülni hozzád.
2014. máj. 15. 09:20
 4/14 anonim ***** válasza:

Ha olyan kajából, cigiből akart kérni, amibe beleettél, beleszívtál, akkor nincs igaza, de ha olyan, amiből zacskóból kell kivenni darabonként(chips) vagy csak 1 szál cigit, akkor igaza van.

Meg ha így mondtad neki, hogy azt utálod...lehet, nem sokáig fogsz randizgatni vele.

2014. máj. 15. 09:20
 5/14 anonim ***** válasza:
35%
Nem igazán irigység, mert felajánlottad hogy veszel neki, adsz neki. Csak aki közvetlenebb típus, annak fura, hogy valaki ennyire ragaszkodik ahhoz, hogy az kizárólag ő kajája és ne vegyen belőle a párja (nem bárki, hanem a párja, szerelme) inkább vesz neki másikat.
2014. máj. 15. 09:36
 6/14 anonim ***** válasza:
35%

Megérthetnéd, hogy miért esik neki rosszul, pároknál eléggé elterjedt, hogy beleesznek-isznak a másik ételébe-italába, elvégre ha megcsókolód, most miben más az, hogy beleszív a cigidbe vagy kivesz a nachosodból pár darabot?

Másrészt van egy intimitása is, hogy ugyanabból esztek/isztok, kissé gyerekes hozzállás, hogy "de én nem szeretem" (a cigit még megértem amőgy, de most mi baja lesz annak a rohadt nachosnak, ha kivesz belőle 3 szemet??). Nálam pl. alap, hogy akármit eszek/iszok, megkínálom a másikat, nem pedig azt mondom, hogy ha kell, veszek neked is, csak ne nyálazd össze... Gáz.

Az meg megint más kédés, hogy 3 randi után ezt még csak nem kéne erőltetni na meg ha annyira érdekeld, akkor beletörődhetne a srác, hogy te nem szereted, pláne ha az elején már letisztáztad.

2014. máj. 15. 10:09
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem csak azzal akar közelebb kerülni hozzád, hogy megosszátok egymás között a dolgokat.

Nem kell ezt ennyire felkapni.

2014. máj. 15. 11:43
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem felkaptam, csak rosszul esett, hogy ezt gondolja rólam. Nem tudom, hogy ez rossz szokás-e, de megpróbálom majd kontrollálni magam.

Köszönöm a válaszokat! :)

2014. máj. 15. 12:27
 9/14 anonim válasza:

Szerintem is közelebb akarna ezzel kerülni hozzád de egyáltalán nem irigység, ha nem akarod, hogy belenyúljon más a kajádba. Mondjuk mi még a barátnőimmel is sokszor felezünk meg egy üvegből iszunk, szóval nekem nem volt fura, hogy a barátommal is megosztottunk mindent.

De ha neked van egy elved, akkor nem kell ezen változtatnod senki miatt sem.:)

18/L

2014. máj. 15. 12:27
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek. Az ilyet én is utálom, ha valaki más kajájába vagy piájába mászik bele. Nekem akárhány pasim volt az összesnek ilyen tulajdonságai voltak. " Veszek egy csokit. Kérsz te is? - Á, nem, köszi. ---Kibontom a csokit---- Adsz egy harit? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁá......kérdeztem, hogy kérsz -e . Tudom, de én most kívántam meg. :/
2014. máj. 15. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!