Tényleg irigy vagyok?
Elkezdtem randizni egy sráccal, tegnap beszélgettünk, és szóba jött az, hogy irigy vagyok. Kérdeztem, hogy ezt mégis miből gondolja? Azt mondta, hogy például elmentünk múltkor moziba, megvettem a jegyet és a kaját (ezt mondtam neki előtte, hogy én szeretném fizetni, mert az előző 2 randinál ő fizetett), szóval vettem magamnak nachos-t, ő csak egy gumicukrot kért, beültünk a váróba, és elkezdte enni a nachos-t. Mondtam neki, hogy nagyon szívesen veszek neki, csak ne egyen bele a kajámba, mert azt utálom. És a másik eset pedig, azt mondta, hogy soha nem adok neki a cigimből, ez sem teljesen igaz, csak nem szeretem, ha beleszívnak a cigimbe, és olyankor is mondom, hogy nagyon szívesen adok neki egy szálat, csak ne az enyémet szívja már.
Remélem érthetően írtam le. :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
20/L
Ha olyan kajából, cigiből akart kérni, amibe beleettél, beleszívtál, akkor nincs igaza, de ha olyan, amiből zacskóból kell kivenni darabonként(chips) vagy csak 1 szál cigit, akkor igaza van.
Meg ha így mondtad neki, hogy azt utálod...lehet, nem sokáig fogsz randizgatni vele.
Megérthetnéd, hogy miért esik neki rosszul, pároknál eléggé elterjedt, hogy beleesznek-isznak a másik ételébe-italába, elvégre ha megcsókolód, most miben más az, hogy beleszív a cigidbe vagy kivesz a nachosodból pár darabot?
Másrészt van egy intimitása is, hogy ugyanabból esztek/isztok, kissé gyerekes hozzállás, hogy "de én nem szeretem" (a cigit még megértem amőgy, de most mi baja lesz annak a rohadt nachosnak, ha kivesz belőle 3 szemet??). Nálam pl. alap, hogy akármit eszek/iszok, megkínálom a másikat, nem pedig azt mondom, hogy ha kell, veszek neked is, csak ne nyálazd össze... Gáz.
Az meg megint más kédés, hogy 3 randi után ezt még csak nem kéne erőltetni na meg ha annyira érdekeld, akkor beletörődhetne a srác, hogy te nem szereted, pláne ha az elején már letisztáztad.
Szerintem csak azzal akar közelebb kerülni hozzád, hogy megosszátok egymás között a dolgokat.
Nem kell ezt ennyire felkapni.
Nem felkaptam, csak rosszul esett, hogy ezt gondolja rólam. Nem tudom, hogy ez rossz szokás-e, de megpróbálom majd kontrollálni magam.
Köszönöm a válaszokat! :)
Szerintem is közelebb akarna ezzel kerülni hozzád de egyáltalán nem irigység, ha nem akarod, hogy belenyúljon más a kajádba. Mondjuk mi még a barátnőimmel is sokszor felezünk meg egy üvegből iszunk, szóval nekem nem volt fura, hogy a barátommal is megosztottunk mindent.
De ha neked van egy elved, akkor nem kell ezen változtatnod senki miatt sem.:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!