Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg irigy vagyok?

Tényleg irigy vagyok?

Figyelt kérdés

Elkezdtem randizni egy sráccal, tegnap beszélgettünk, és szóba jött az, hogy irigy vagyok. Kérdeztem, hogy ezt mégis miből gondolja? Azt mondta, hogy például elmentünk múltkor moziba, megvettem a jegyet és a kaját (ezt mondtam neki előtte, hogy én szeretném fizetni, mert az előző 2 randinál ő fizetett), szóval vettem magamnak nachos-t, ő csak egy gumicukrot kért, beültünk a váróba, és elkezdte enni a nachos-t. Mondtam neki, hogy nagyon szívesen veszek neki, csak ne egyen bele a kajámba, mert azt utálom. És a másik eset pedig, azt mondta, hogy soha nem adok neki a cigimből, ez sem teljesen igaz, csak nem szeretem, ha beleszívnak a cigimbe, és olyankor is mondom, hogy nagyon szívesen adok neki egy szálat, csak ne az enyémet szívja már.

Remélem érthetően írtam le. :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

20/L

2014. máj. 15. 08:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Fúj ez a csokis :)

Ennek én sem örülnék.

A csók az oké, de más harapásnyoma után enni az gusztustalan.

Szeri tem így hogy felajánlottad hogy veszel, így nem irigység, csak szereted a cuccaidat magadnál gartani, úgymond.

2014. máj. 15. 14:50
 12/14 anonim ***** válasza:
* tartani
2014. máj. 15. 14:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy irigy, a srácot pattintsd.
2014. máj. 15. 17:32
 14/14 anonim válasza:
Teljesen megértelek, nekem is herótom van ettől. Nem irigység.
2014. máj. 18. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!