Tényleg irigy vagyok?
Elkezdtem randizni egy sráccal, tegnap beszélgettünk, és szóba jött az, hogy irigy vagyok. Kérdeztem, hogy ezt mégis miből gondolja? Azt mondta, hogy például elmentünk múltkor moziba, megvettem a jegyet és a kaját (ezt mondtam neki előtte, hogy én szeretném fizetni, mert az előző 2 randinál ő fizetett), szóval vettem magamnak nachos-t, ő csak egy gumicukrot kért, beültünk a váróba, és elkezdte enni a nachos-t. Mondtam neki, hogy nagyon szívesen veszek neki, csak ne egyen bele a kajámba, mert azt utálom. És a másik eset pedig, azt mondta, hogy soha nem adok neki a cigimből, ez sem teljesen igaz, csak nem szeretem, ha beleszívnak a cigimbe, és olyankor is mondom, hogy nagyon szívesen adok neki egy szálat, csak ne az enyémet szívja már.
Remélem érthetően írtam le. :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
20/L
Fúj ez a csokis :)
Ennek én sem örülnék.
A csók az oké, de más harapásnyoma után enni az gusztustalan.
Szeri tem így hogy felajánlottad hogy veszel, így nem irigység, csak szereted a cuccaidat magadnál gartani, úgymond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!