Fősulisok, egyetemisták! Nektek is volt olyan időszakotok amikor elbizonytalanodtatok?
az elmúlt két évben végig...
nagyon szeretem, amit tanulok és a sulit is, de egyszerűen elkeserít, hogy mindegy mennyit tanulok, kettesnél jobb sose lesz (a szaktársaknak is, szóval nem velem van a gond), de már ott tartok, hogy nem érdekel
azok a zh-k vagy vizsgák, amikhez így állok, valamiért mindig jobban sikerülnek..., főképp, ha az előtte való este csak átolvasom... :D
néha elgondolkodom, hogy van-e értelme tanulni, illetve normális vagyok-e, hogy nem puskázok
Mint mérnök szakos igen :D
Szeretem a szakom, csak annyi hülyeséget kell tanulni aminek semmi köze a szakághoz.. és nehezek is. Az első meg valami bölcsész/közgazdász szakra járhat.
kedves mérnök szakos hallgató
én a második válaszoló vagyok
kérlek ne vedd egy kalap alá azokat, akik közgázt tanulnak
én a PSZF-re járok, és kiköpöm a lelkem a vizsgaidőszak végére
de az első válaszoló valószínű tényleg bölcsész lehet
látom, nagyon ismersz, de ezt nyilván könnyű megállapítani a gép másik oldaláról
nem, nem csak a vizsga előtt tanulok, és úgy gondolom, hogy már csak azért sem vagyok hülye a tárgyhoz, mivel közgazdasági suliból mentem, értem és szeretem, amit tanulok, és szerintem ott nem a hallgató a buta, ha 100 emberből csak 5 megy át
Te kezdted a személyeskedést, az feltűnt? Ja hogy nem tetszik az ilyen hangnem. Akkor te mire fel engeded meg magadnak? Más szemében a szálkát, sajátotban a gerendát se...
Az meg már más kérdés, hogy akad nem 1 tanár, aki egy igazi ősparaszt és már csak dacból se engedi át a többséget, viszont azt te is beláthatod, hogy nem ezekből van a több. És az esetek túlnyomó részében bizony a diák sara a bukás. Ha meg te tanulsz normálisan, akkor mit veszed magadra?
1.: nem én kezdtem
2.: nem értem, miért förmedtél rám, mikor nem én kezdtem, hanem válaszoltam a 3. válaszolónak
3.: igen, a hallgató is saras, de egyszerűen vannak olyan tárgyak, amire hiába tanulsz, nincs elég ideje annak, hogy elmélyedjen benned, és hiába tanulsz rá, még kéne rá idő
A 3. elkezdte, te folytattad, semmivel sem jobb. Pláne hogy lenézitek a közgazdászokat, miközben jó eséllyel te is az leszel.
Az ezen a szakon szerzett diplomában szereplő szakképzettség: közgazdász pénzügy és számvitel alapképzési szakon. No ennyit erről.
A 3. pontodra válaszolva: igen, tudom. Viszont ezért írtam azt, amit. Attól se leszel okosabb, ha nekiülsz rinyálni vagy telebőgöd a párnát magadat sajnálva. Meglesz a vizsga tőle? Nem. Lehet egy kis önsajnálatot tartani, aztán vissza a könyvek fölé, mert más megoldás nincs.
Ki nézi le a közgazdászokat? :O
Hol írtam ilyet? Én is közgazdasági suliból jöttem, közgáz szakra járok, amit szeretek. Olvasd már el még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!