Miért utálják olyan sokan Vujity Tvrtkot?
Azért utálják, mert echte magyar embernek mindig kell egy utálni való. Nekem is van, a szomszédnak is, a főnöknek is, gyerekemnek is. Kinek V.T., kinek más személy. Lehetőleg legyen sikeres abban, amiért ismert, találunk hibát a modorában, kinézetében, esetleg abban, ami nem a kirakati tevékenységét érinti, hanem pl.raccsol, vagy hullik a haja, vagy sapkát hord még a fürdőkádban is, vagy a pénzét nem arra költi, amire te szeretnéd, vagy hogy pénzt keres a tevékenységével, mikor te nem keresel annyit.
A fent említett V.T felvett egy nevet, amit a munkájában használ. Én nem vetem meg érte. Van más is, aki ún. művésznevet választott magának, kifejezetten szeretem. Szeretem Hofi Gézát, Marilyn Monroe-t, Freddy Mercuy-t és Stinget. De még Dollyt is a -Rollból.
Valamiért a TV2 férfi műsorvezetői közül egy se szimpatikus. Nyilván egy emberke választja ki őket, akiknek bejön ez a forma.
Most hogy bírtam, hogy tv2 műsorvezető, egyik se szimpatikus hapsik közül. Mindegyik merev, pökhendi, jellemtelen, stb...
Biztos van kivétel, csak nem néztem annyira utána.
Én nem utálom, de irritál.
Hülyén fogja fel a dolgokat, hatásvadász, és a véleménye érdekes módon mindig egyezik a többség véleményével.
A gyökér megnyílvánulásai is idegesítőek.
Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor kijelentette, ő bizony odamegy azokhoz, akik eldobálják a csikket.
Mert az egész nevét átírta horvátra.
Azt mondta, hogy az anyukája horvát, horvátul is beszél vele mindig. A Trvtko-ra azt mondta, hogy az Szilárdot jelent.
A Vujity meg az anyja neve.
De a teljes felvett horvát neve ellenére csak horvát nemzetiségű magyarnak vallja magát, és a magyar himnuszt vallja a magáénak.
Ezt írták róla, hogy ezt mondta.
Azt én sem értem, hogy az apját miért hagyta ki a nevéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!