Hogyan jellemezhetőek a munkás és az első vagy akár több generációs diplomás emberek mentalitásának, értékrendjének és viselkedésének különbségei?

válasza:Mivel ilyen nincs.
Esetleg nagyon laza statisztikai összefüggéseket találhatnál, de szoros összefüggés ezek között a dolgok között nincs.

válasza:mivel nincs.
van 8 általánossal is értelmes ember, meg több diplomával is csődtömeg
Kapcsolódó kérdések:
Sokszor hallom,olvasom,tapasztalom,hogy amiért egy embernek nincs X számú nyelvvizsgája és 2-3 diplomája,már szinte emberszámba se veszik,lekezelően beszélnek,viselkednek vele,hovatovább,kisebb rendű,értékű embernek tekintik,mint a diplomást. Szerintem egy ember...
Mindenki annak tanul, aminek szeretne, vagy amit akarna és szeretne csinálni. Tegyük fel, van egy férfi, aki autószerelő, de nem azért választotta ezt a szakmát, mert hülye és nem tudna tovább tanulni, hanem mert egyszerűen ebben leli örömét. Ápolt, kulturált és művelt...
A kérdést azért írtam ki, mert számtalan olyan embert ismerek, akik valamilyen felsőbb végzettséggel rendelkeznek, viszont fogalmuk sincs a helyesírás szabályairól, ezzel szemben több 8 általánossal rendelkező embert láttam már olyan precíz írással, hogy senki sem...
Milyen területen könnyebb munkát találni, hol a legnagyobb a fluktuáció? Illetve földrajzilag hol van nagyobb esélyem: városban, faluban (önkormányzatoknál), Pesten (vagy inkább külföldön)?
Tisztelet a kivételnek. (lehet a kivétel a több, de amit írtam az előfordul)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!