Baj ha az ember maximalista?
Figyelt kérdés
Mindig is maximalista voltam, és ez kicsit fárasztó. Másokat is zavar néha. Megpróbáljak megváltozni?2016. jún. 22. 20:43
1/3 anonim válasza:
Igen, lehetőleg azonnal változz meg, főleg azért mert másokat zavar. Az a legfontosabb, hogy más ember hogy érzi magát miattad. Legjobb kérdés.
Ha fárasztó, akkor ne csináld.
Ha jó annak lenni, akkor csináld.
REMÉLEM TUDTAM SEGÍTENI!
2/3 anonim válasza:
Ez nem olyan hogy az ember egyszer csak abbahagyja mert idegesíti. Idegesít ha valami nem elég jó, de az is idegesít hogy idegesít hogy semmi se elég jó. Amúgy én is azt tudom mondani, hogy ha közös dolgot kell csinálni akkor maradj csendben és próbálkozz elfelejteni hogy nem olyan jó mint amilyennek kéne lennie, így másokat nem idegesítesz annyira (legalábbis én így szoktam visszafogni magam és is elég maximalista vagyok). De szerintem nem gond ha nagyon trágya munkánál meg beleszólsz hogy ez így nem lesz jó. Persze ha nincs jelentősége akkor hagyd, de ha van akkor ne mindig fogd vissza magad. Amúgy egy részről baj, egy részről nem. Idegesítő, de sokszor hasznos ez a belső motiváció.
3/3 anonim válasza:
Tekintve hogy számodra fárasztó és másokat zavar, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!