Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennyi lett volna a jó viszonyból?

Ennyi lett volna a jó viszonyból?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy közösségi ember, alig tartom néhány emberrel a kapcsolatot. Vettem egy kicsit drágább kocsit és alig kommunikálnak velem azóta. Komolyan, ennyi lett volna a jó viszony? Nem dicsekedtem, szó nélkül, mikor látták vittem mindegyiküket egy kört. Az egyiknek, még hagytam, vezesse is.

2016. jún. 27. 10:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért attól még, hogy nem dicsekedtél vele, szerintem felvágásnak tűnt az, hogy mentél mindegyikükkel egy kört az új DRÁGÁBB autóval. :D Vannak, akik irigyek. Én pl. örülnék, hogyha az ismerősömnek jól menne és megengedhetne magának egy drágább autót. Nem kezdenék el ettől függetlenül irigykedni, de nem is mennék át abba az "akkor most én vagyok az új legjobb barátod, mert van pénzed és akkor majd megpróbállak kihasználni" stílusba sem.
2016. jún. 27. 10:46
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem vagyok irigy, néha van, hogy valamire talán mégis, de sose szoktam felhozni, nem viselkedek úgy. Magamban maximum megjegyzem...

Abszolút jóindulat vezérelt, nem akartam felvágni.

2016. jún. 27. 10:52
 3/8 veterán vas ***** válasza:

Jól jártál, hogy egy ilyen eset kapcsán derült ki a "jó viszony", és nem pl. egy többmilliós kölcsönkérés vagy valami nagyobb üzlet volt a kiváltó ok. Talán irigység áll a viselkedésük mögött, talán más, ne foglalkozz vele.

Szerintem egy normális ember örül annak, ha a barátjának jól megy a sora.

2016. jún. 27. 10:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, félre értettél :) Nem arra gondoltam, hogy te lettél volna irigy, hanem az ismerőseid.
2016. jún. 27. 10:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Simán, csak általánosságban írtam. Nem sértettél meg :D
2016. jún. 27. 11:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Fuh, ne legyél balek. Ha a drága ismerősöd, aki már nem is beszél veled, lezúzza az autódat, szerinted kifizette volna? A biztosító is beint, mert te csak utas voltál... ennyire ne alázkodj már meg, csak mert merészeltél venni magadnak egy jobb kocsit. Jó, hogy nem kérsz elnézést érte.
2016. jún. 27. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt te hogy nevezheted jó viszonynak?
2016. jún. 27. 12:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Lényegtelen már, nem foglalkozok vele. Furának fura, de ez van.
2016. jún. 27. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!