Pontosan mit jelent, ha valakinek apakomplexusa van?
Figyelt kérdés
Miből lehet rájönni? Lehet ezen segíteni? Ez szégyen, vagy nem gond?2016. júl. 1. 16:16
1/12 anonim válasza:
hogy az idősebb az apjához hasonló pasik jönnek be
2/12 anonim válasza:
Idősebb, akár szülő korabeli férfiak iránti vonzódás.
Abból lehet rá jönni hogy nála 10-20< évvel ídősebb férfiak jönnek be neki,vagy azokkal áll össze.
3/12 anonim válasza:
"Abból lehet rá jönni hogy nála 10-20 évvel ídősebb férfiak jönnek be neki"
A 10 év nem igazán ez a kategória, söt a 20 sem - inkább 30-40 év fölötti korkülönbségnél lehet erröl beszélni.
5/12 anonim válasza:
Nem csak életkorra hanem személyiségre is vonatkozik. Szégyennek nem tartom, inkább furcsa és egy kicsit visszataszító.
6/12 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ha kb. 5-10 évvel idősebb fiúk jönnek be, akkor nincs gond. :) köszi a válaszokat. :)
2016. júl. 1. 16:33
7/12 anonim válasza:
az 5-10 még majdnem a korosztály és belefér szerintem
8/12 anonim válasza:
Akkor nekem apakomplexusom van :O
9/12 anonim válasza:
Ez kicsit olyan, mint a depresszió. Ha valakinek rossz kedve van, akkor már közli, hogy depressziós. Ugyanígy kiüresítették az apakomplexus kifejezést is. Manapság azt jelenti, hogy "frusztrált vagyok, mert a csaj, aki bejön az pár évvel idősebb pasikkal jár, nem velem".
10/12 anonim válasza:
Csak annak gond aki nem tudja elviselni ezt.
Viszont ritka a nagy korkülönbségnél az igaz szerelem/szeretet ez a helyzet ,hosszútávon nem működő dologról beszélünk, persze kivételek akadnak mindig.
Az öt év az még nem apakomplexus még ha 15 éves is vagy, de a húsz év az már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!