Ha belegondoltok hogy idősödtök, és telik az idő, milyen érzés tölt el? Milyen lesz a kedved? Hiányzik a gyerekkorod?
Az nem zavar, hogy öregszem, az sokkal jobban, hogy a szeretteim is. A gyerekkorom nagyon hiányzik. Akkor mindent úgy utáltam, ahogy volt, alig vártam, hogy felnőtt legyek, hogy megmutassam mit tudok. Pedig már akkor is mondták, hogy addig örüljek, amíg gyerek vagyok. Tényleg sokkal jobb volt akkor. Semmi felelőség, gondtalanság (így visszagondolva), nincs annyi teher a válladon. De a legjobban a nyaralások hiányoznak a családdal, mikor az unokatesóimmal gyerekek voltunk. Ma már mindannyian dolgozunk, a felnőttek pedig idősek lettek, a nagyszüleim pedig meghaltak. Már sose lesz ugyanolyan, mint régen és elszorul a szívem.
Bocsánat az ömlengésért. Szóval hiányzik nagyon a gyerekkorom, és szomorúság tölt el, ha belegondolok.
23/l
Csatlakoznék az előttem szólóhoz annyiban, hogy szomorú vagyok, amiért a szüleim öregszenek. Bár szerencsére örök fiatalok, de nemrég megdöbbentem, mikor anyu a temetőben a 70 évesen meghalt emberre mondta, hogy milyen fiatalon halt meg... Meg hogy a nagybátyám osztálytársa volt.
Én nem érzem nagyon, hogy öregszem, 30 vagyok. Gyerekként nem akartam felnőni, de most meg olyan jó, hogy a magam ura vagyok, szeretem. :) Jó az út, amin járok, úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!