Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szólnátok ha egy 14év...

Mit szólnátok ha egy 14év fiúnak már piercingje lenne és azzal menne suliba?

Figyelt kérdés
2018. szept. 11. 15:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%
Egy szánalmas csírának tartanám, aki rajoskodni akar.
2018. szept. 11. 15:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Felőlem valaki 2 fejjel is mehet suliba, olyan szinten nem érdekel, mint annak a rendje.
2018. szept. 11. 15:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem feltűnési viszketegségből visel piercinget, hanem mert neki ez a heppje, addig normális.
2018. szept. 11. 15:44
 4/11 anonim ***** válasza:
25%
Azt gondolnám hogy ha a család hagyja, akkor ott vagy a családdal súlyos problémák vannak, vagy a család és a gyerek közötti kommunikációval.
2018. szept. 11. 15:44
 5/11 anonim ***** válasza:
21%
Fognám a fejemet, hogy te jó ég, mik vannak ezen a Földön és mennék tovább. Mindenki tudja nagyon jól, hogy miért csinál ilyet egy 14 éves kisfiú.
2018. szept. 11. 16:04
 6/11 anonim ***** válasza:
3%
Ráhívnám a gyermekvédelmiseket, és menne a lelencbe.
2018. szept. 11. 16:18
 7/11 anonim ***** válasza:

@16:18

Te is tudsz hülyeséget beszélni. Ilyen piszlicsáré dolgokért még nem viszi el a gyermekvédelem a gyereket a családjától...

2018. szept. 11. 17:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Mindig is idióta buta tinilázadásnak gondoltam. Mégis kinek kell az, hogy legyen egy gennyedző lyuk a fejében? Fúj! 😃

Sosem fogom megérteni

2018. szept. 12. 00:56
 9/11 anonim válasza:
Úgyis megcsinálná,előbb utóbb,ha nagyon akarja. De szerintem két évet várjon még vele minimum. Addig megtudja fontolni tényleg akarja-e,meg akkor már szülői engedéllyel meg is csináltathatja.
2018. szept. 12. 10:56
 10/11 anonim válasza:
en 14 evesen csinaltattam az orr piercingemet, szuloi beleegyezessel. mar egeszen kicsi korom ota szerettem volna, igy megengedtek nekem. ha azert csinalod mert NEKED tetszik, eleg felelossegteljes vagy arra, hogy napi tobbszor tisztitsd kihagyas nelkul, illetve a szuleid megengedik, akkor csinaltasd meg. masok szemelyes velemenyevel nem kell foglalkozni, mindenkinek mas tetszik, de ez a te tested, te es a szuleid dontese.
2018. szept. 12. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szülők! Mit szólnátok, ha a fiatok az MGTOW mozgalom tagja lenne?

Ez egy olyan mozgalom, ami a fiatal felnőtt férfiakat célozza meg. Azt hírdeti, hogy minden nő csak a pénzre és a külsőségekre megy, ezért egy átlag embernek nem lehet kapcsolata, de ha valami csoda folytán mégis összejönne akkor a nő az első adandó alkalommal lelép ha...

Mit szólnátok hozzá ha a feleségetek/élettársatok felajánlaná hogy prosti lesz, és nektek nem kell semmit csinálnotok csak felvenni az általa...

A kérdés természetesen fikció,viszont manapság elég sok ilyen típusú "selyemfiú" van aki buzdítja és manipulálja is az élettársát erre,ti mit szólnátok ehhez?Hagynátok?Vagy elutasítanátok?Örülnétek hogy a semmiből lesz sok pénzetek?Vagy rögvest otthagynátok a nőt?

Lányok, asszonyok! Ti mit szólnátok /csinálnátok ha kb egy idegen öt éves gyerek a seggetekre üt, miközben ládában hordjátok be a sufniba a tűzifát?

Állítólag egyszer régen a nagyszüleim mesélték hogy ráütöttem egy nő seggére amikor hordta be nekik a fát és ez a nő meg a lánya fel volt háborodva hogy Ő a saját férjének nem tűri ezt. Ti mit csinálnátok ilyenkor?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!