Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Igaza van a lakastuljdonosnak?

Igaza van a lakastuljdonosnak?

Figyelt kérdés

Hivtam, hogy kethetre elutazunk es elsejen nem leszunk itthon igy elobb ( 25.-en ) utalnek, azt momdta raer ha visszajottunk.

Megemlitettem, hogy anyukam feljon videkrol mig mi tavol leszunk es vigyazz a lakasra, ertekeinkre es mivel van egy kutyank is es azt setaltatni, etetni, jatszani kell vele ezert is lesz itt.

Azt mondta, hogy a lakast nekunk adta ki es hogy mi ezt hogy gondoltuk hogy bekoltoztettjuk az edesanyam!

Vigye le magaval a kutyat, de hogy egy 3. szemely akar idolegesen is bekoltozzon ahozz o nem jarul hozza.

2014. máj. 14. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel a barátaid sem jöhetnek fel hozzád? Idióta ember.
2014. máj. 14. 14:18
 2/7 A kérdező kommentje:

Arrol nem beszeltunk. De penz, ekszer... van a lakasba es nem keves berletidijat 79ezer+rezsit fizetunk egy haloszoba amerikai konyhas lakasert.

Mar keresunk masikat, de addig is mi legyen?

2014. máj. 14. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs igaza. Mi köze ahhoz, hogy ki jár fel hozzátok, kit engedtek be és kit nem?...

Csak ha olyan szerződést írtatok, ami rögzíti, hogy csak ti léphettek a lakásba, talán akkor lenne igaza, így nem...

2014. máj. 14. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Amúgy pedig ha nem szóltok, akkor nem is tudna róla, hogy nem ti mentek haza, hanem anyukád. Vagy ő is ott lakik és ellenőrzi ki lép be...? áhhh
2014. máj. 14. 14:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Elvileg attól függ, mi van a szerződésben. De a szerződés tartalmától függetlenül, jogodban áll hosszabb távollét esetén gondoskodni a lakásod biztonságáról.
2014. máj. 14. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdés hogy miben állapodtatok meg, akár írásban foglaltakon kívül is szóban. Ha volt olyan megállapodás, hogy más nem lakik ott akkor sem, ha távol vagytok, még ha papíron nincs is nyoma, akkor ahhoz illik tartanotok magatokat.

Mondjuk egy normális fiatal párból jobban kinézem én is, hogy igényesebben használja az ingatlant, mint mondjuk egy átlagos 60-70 éves nő, ezért a tulajdonost megértem.

2014. máj. 14. 14:47
 7/7 A kérdező kommentje:

Sem szobam, sem irasban nem kotott ki semmit.

Anyukan tiszta, rendes es becsuletes.

Mig itt lesz (mert barmit mond a tulaj itt lesz), szeretne ablakot mosni, nagy takaritast csinalni, csak hogy teljen az ido es ne unatkozzon.

2014. máj. 14. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!