Mely nemzet fiait szereted?
Lengyel, magyar.
Mondjuk a kérdésnek semmi értelme, de válaszoltam.
Kulsore a skandinavok, litvanok, nemetek a gyengeim *.* viszont ok rendszerint nagyon zarkozottak, tavolsagtartoak, nehezen biznak meg az emberben. Szoval viselkedesben inkabb a gorogok, olaszok allnak kozelebb hozzam.
De nem lehet altalanositani. Eletem nagy reszeben a franciakat ki nem allhattam. Amig meg nem ismerkedtem egy francia lannyal, aki azota talan a legjobb baratnom lett a tavolsag ellenere is (tudom, a kerdes fiukrol szol, ezt csak azert mondtam, hogy lasd, barmikor megvaltozhat az ember velemenye). Az angolokat, oroszokat szinten nem kedveltem, ma mar orommel megyek mindket orszagba. Az altalam istenitett nemeteknel ellenben ert mar kellemetlen incidens. De ettol meg nem degradalom az egesz nepet. Mindenhol vannak jo es rossz emberek, jokepuek/szepek es csunyak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!