Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Emberek » Magány, egyedüllét

A kérdés

Hogyan ne legyek magányos? És hogyan tudnám a hangulatot kicsit karácsonyiasabbá varázsolni itthon?

Én nem tudom, hogy okos ember vagyok e vagy nem. De azt már tudom, hogy én és a csadom teljesen más, mint egy átlagos család. Első óta ugyan abba az iskolába járok. (nyilcadikos vagyok) Azóta is csak egyetlen igaz barátom volt. (Ő már ötödikben elment) Jelenleg egyetlen barátom van akit valójában... nem tudom szépen megfogalmazni, utálok. Elegem van belőle.. Csak, hogy egy "remek" dolgot említsek. Vele is még elsőben barátkoztam össze és nagyon jól el voltunk hárman. (Az egyik barátommal, aki ötödikben elment, hívjuk "a" barátnak és a másikat, aki még megvan azt hívjuk "b" barátnak. Szóval mikor elment "a" akkor hirtelen csatlakozott hozzám és "bhez" egy olyan ember akit sose találtam színpatikusnak. Azt mondták, hogy ő együtt járt "bvel" óvodába. Nem örültem túlzottan a hirtelen változásnak, de "b" barátja akartam lenni ami csak úgy lehetett lehetséges, ha elfogadom az újat, azaz legyen most "c" barát. Ahogy telt az év elkezdtek engem kitúrni. "C" nem tudom, hogy hogyan, de valahogy manipulálni tudta "bét" és ő is ellenem fordult. Akkor jöttem rá, hogy az a lány sosem volt az igazi barátom. Megelégeltem, hogy velem úgy bánnak, mint egy koszos ronggyal. És kiálltam magamért. Bocsánatot nem kértek, de elsimultak a dolgok. Újra barátok lettünk "bvel", de sajnos "c" társaságában.(azért nem kerestem helyettük új barátokat, mert nem tudok. Az osztálytársaim folyamatosan hívnak, de én magam ellenkezem, mert már rég rájöttem, hogy nem az én embereim. Nem tudok velük jól ellenni és ha mégis velük vagyok, akkor nem tudok önmagam lenni.) Szóval újra hárman lettünk egy igen zavaróbtényezővel, "c"vel. Tavaly azonban "b" és "c" összevesztek egy teljesen jelentéktelen dolgon. Azóta szószerint gyűlölik egymást. "A" baráttal mára nagyon eltávolodtunk egymástól. Mindketten, akarom mondani mind hárman (b barátot is beleszámítva) teljesen más irányba kamaszodtunk. Az osztállyal meg mint említettem nem találok közös hangot. A családban pedig megint más a helyzet. Anya és apa nagyon ritkán érnek rá. A nővérem színtén. A bátyám pedig csak egyszerűn nem törőik velem. Én hívom filmezni, sétálni a friss hóban, stb.. De mindenre a megszokott "most nincs kedvem hozzá" válasz érkezik. Aztán bemegy a szobájába és játszik a gépén vagy nem tudom. Tehát összefoglalva a közösségből kilóok és nem találom a helyem, ahol önmagam lehetek. Otthon pedig nem sok ember van akivel szórakozhatok, az egy ráérő nem.törődik velem. Mit tegyek? Hogyan keressek magamnak való barátokat? (Igazság szerint szívesebben lennék ugyan olyan, mint a többiek, mint különleges) szóval ez van. segítsetek! A válaszokat előe is köszönöm és elnézést ha helyesírási/fogalmazási hibát találtok!

Keress kérdéseket hasonló témákban: magány, otthon, család, barátkozás, ünnep

 2018. dec. 22. 14:56  Privát üzenet  

A válaszok
1 2

Hát nem tudom én egyedül leszek kb, se barátok barátnő meg végképp nincs. Viszont szerintem ami megoldhatja neked a dolgot, egy kicsit beilleszkedsz erre a pár napra a family be és megpróbálod jól érezni magad velük :)

Sok sikert 17FA válaszíró 45%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/12Időpont 2018. dec. 22. 16:56 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

1. Neked egyik kérdésedből sem maradhat ki a barátnő? Idézlek "neked nem kell barát" akkor miért írod, hogy nincs barátod?

Vagy egyáltalán mi a szarért kell azzal kezdened, hogy senkid nincs? Minden kérdésnél leírod, hogy nincs senkid. Másnak még annyia se nincs mint neked, de te csak folyton írogatod.

Már nem is tudom hányan adtak hasznos tanácsot, de neked a fejedben csak a páwa és a tiniribik vannak. De vajon ha normális életed lenne mivel lennél különb a többi páwa fiúktól? Semmivel sem. Általánosítasz.

Befejzhetnél és mehetnél munkát keresni, hogy jobb életed legyen. Mert az nem ok arra, hogy ne dolgozz mert nem bírsz emberek közt lenni. Saját magadnak hazudsz már annyira elkényelmesedtél nehéz életedben, hogy már változtatni akarsz.

Lassan 18 leszel és szerinted a rokonod meddig tűri, hogy nem csinálsz semmit? Gondolkozz már egy kicsit.A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/12Időpont 2018. dec. 22. 18:22 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Pár embernek sokat jelenthet ha valaki leírja hogy ninc egyedül és nem csak az ő hibája minden, ahogy a magadfajta köcsögök ezt nem szokták, csak szidni és gyűlölni a másikat. Te ezt nem értheted meg soha.

A válaszíró 45%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/12Időpont 2018. dec. 22. 18:27 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Értem, de te csak folyton sajnáltatod magad :D

És mivan akkor ha a kérdezőt nem érdekli az életed? De te akkor is leírod. Gondolkozz elA válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/12Időpont 2018. dec. 22. 19:20 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Nem sajnáltatom magam. Én nem tudok mit kezdeni az életemmel és valószínűleg ha olvastad már a hozzászólásaimat akkor tudod hogy nem is tervezek élni már sokáig. Attól függetlenül mert én képtelen vagyok élni így egyedül ahogy vagyok, attól még lehet okom leírni hogy van aki sokkal szarabb helyzetbe van stb stb.

Ha neked szar és nem tudsz mit kezdeni magaddal, akkor neked nem esne jól ha valaki elmondaná hogy nem vagy egyedül, és nem te vagy az egyetlen aki szív ebbe az életbe? Mert én olyton ezt kapam/kapom a magadfajtáktól, és pont az ilyenek miatt vesztettem el az utolsó reményemet is abba hogy lehet valaki aki szeret engem és lehet egy jobb életem. És ahogy elnézem 1-2 emberke itt pattog, és aki hasonló hozzászólást ír mint én, arra már mind rászálltok és a maradék kis 1% életkedvét is elveszitek, ami nekem már alapból nem volt meg szóval ne örülj annyira magadnak. Ha nektek ez a gonoszkodás és előítélte jó akkor hajrá, de akkor legalább privátba ahol le tudunk tiltani és nem irritáltok senkit.A válaszíró 45%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/12Időpont 2018. dec. 22. 19:33 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Focikatalógus 728x90

Azért mert könnyebb nyafogni mint tenni azért, hogy jobb legyen.

Nyafogtok, de internetetek van. Van tető a fejetek felett, van élelmetek. Sőt neked számítógéped is. 17 évesen tudod, hogy ez a sors jutott neked, de van egy jó barátom aki tavaly januárban az utcán élt. Nincsenek szülei, senkie nincs. Mi befogattuk. Segítettünk neki munkát találni és neki is csak 8.osztálya van. Tavaly nyár előtt költözött el tőlünk egy albérletbe és a mai napig ott él és dolgozik és persze szerzett barátokat és barátnőd. Most jön ő meg a párja hozzánk karácsonyra.

Akarat kérdése és megtudod változtatni az életedet.

Jaa lemaradt, hogy a barátom fél az emberek között, de kiment és küzdött azért, hogy jobb legyen neki. Sosem láttam őt nyafogni, ő mindég ezt mondta "Egynap eljön az a nap amikor én is boldog leszek és küzdeni fogok azért, hogy megtaláljam a boldogságomat" erről ennyit. Egy hajléktalan srácból egy szorgos férfi lett. Te nem vagy hajléktalan akkor mire vársz?A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/12Időpont 2018. dec. 22. 19:50 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Barátnőt*

A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/12Időpont 2018. dec. 22. 19:50 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Oké, de ha olvastad a dolgaimat, tudod jól hogy elvárásaim vannak egy lánytól. Ami mind normális elvárás, de mivel a korombeliek már voltak valakivel és 14-18 körül ESÉLYTELEN hogy találjak olyan lányt aki még nem volt senkivel és egy ember mellett szeretne csak lenni és nem ribiskedni meg amit a maiak csinálnak, csak ugye a bökkenő ott van hogy ez szinte esélytelen, ahogy sokan ezt meg is mondták, és én is tudom hogy sose fog szeretni senki. Nekem így az életemnek nincs értelme és inkább feladom, mert egyedül nem kívánok tovább élni, magam miatt pedig nem éri meg, éljen helyettem más aki megérdemli. De ettől függetlenül hogy én sose leszek sajnos rendbe, még megpróbálhatok ezzel segíteni valakinek. Segítettem sok embernek eddig egyébként.

A válaszíró 45%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/12Időpont 2018. dec. 22. 19:53 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Én ezt elhiszem, hogy egy normális lányt keresel, de neked először az életedet kell helyrehoznod és utána sima ügy lesz a barát és a barátnő szerzés. Én se örülök annak, hogy sok embernek nehéz élete van, de mindég van esély arra, hogy változtass. Ez egy nagyon lassú folyamat, de megéri.

Nem azért, de nekem sok "tiniribi barátnőim" voltak és kapcsolatba és jó volt velük, attól mert kicsit kihívósan öltözik még lehet normális. Belső a fontos és nem a külső. Én is a menő csávót mutatom élőbe, de közben ez csak a páncélom.A válasz 69%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/12Időpont 2018. dec. 22. 20:02 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Rejtvényjáték 728x90
Ezt értem is iazad van, de az a helyzet hogy nekem egyedül igy nem elfogadható, érted mit mondok? 17 éves vagyok, 17 évem van magánnyal, és nekem ez igy nem éri meg, mert nem 100%os a siker. Ráadásul ameddig egyedül vagyok addig én sose fogom tudni azt mondani hogy tudok javítani. Ha azt vesszük minden oké.. Lehetne. Csak azt értsd meg hogy így egyedül sose fogom tudni azt mondani hogy jó nekem, mert nem jó kicsit se, magányos vagyok és akár hányszor nagynehezen utcára megyek azt kell látnom hogy mindenki happy, az ilyen alulöltözött szerencsétlen kis tinik, nekem pedig sose fog jutni egy normális lány. (normális alatt nem egy komor mintapolgárt értek, hanem aki megfelel a "leírásnak") De esélytelen. Ezért Nem tudok javítani mert nincs olyan amilyen én vagyok, csak lányba. Ahogy te se, mások se fogadnak el engem és nem is fognak. Ezért aki hasonlít én próbálok segíteni azzal ami nekem segítene. Ha ez nem segít, akkor ahogy te is legalább ős is röhögött egy jót, megszoktam mit csináljak ez van, én megpróbáltam ennyi ...

A válaszíró 45%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/12Időpont 2018. dec. 22. 20:06 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Az EMIRATES' képzi a saját pilótáit mint a LUFTHANSA', vagy itthon elvégzem nyíregyházán és utánna megyek oda?
Mikor kezd itthon az american horror story 8. évad?
Hasonló uszoda van itthon?
16F viselhetetlen az itthon lét. Szülőkkel nem jövök ki mert mindig veszekszünk. Azt meg lehet tenni hogy elköltözök nővéremhez és dolgozok mellette. Vagy haza vitethetnek jog...
Itthon hol tudok dedikált fotót hitelesittetni? Van rá lehetőség?
A külföldön élö lányomnak szeretnék Magyarországon lakást vásárolni-lehet -e? Ugy hogy ö nincs jelen? Magyar állampolgár de itthon nincs bejelntett lakcíme!

Kérdések az Emberek rovatbólKérdések a Magány, egyedüllét rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!