Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vannak olyan munkahelyek ahol...

Vannak olyan munkahelyek ahol alig kell valamit dolgozni?

Figyelt kérdés

Én multinal vagyok,de sok esetben három fele kell szakadni. Sokan reggel fél nyolctól este hatig az irodában vannak.

Más ismerősöm önkormányzatnal dolgozik,de sokszor kimegy postára ügyet intézni és elmondása szerint elég lightos.

Vannak olyan munkahelyek ahol alig kell valamit dolgozni?

Jellemzően hol és milyen munkák ezek?

2023. márc. 16. 09:07
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
25%
20# Akkor te oda mehetsz ahova akarsz? Lógathatod egész nap a lábadat?
2023. márc. 16. 13:43
 22/33 anonim válasza:
62%

Közszféra irodai meló. egy húzós napon (és az ritka ) tán 2 órányi meló van a 8 órára. Egy átlag napon tán fél óra.

És vannak amikor nulla meló van. De 8 óránál hamarabb elmenni nem lehet és NAGYON nehezen megy el a 8 óra 1-2 óra melóval.

Nem, nem jó. Mentális leépülés garantált. A bérezés meg nettó 200 alatt.

Sokra megyek vele ha egész nap netezhetek, ha a nettó 200 alatti bérből meg éhen halok.

2023. márc. 16. 14:26
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Van, én is olyan helyen dolgozom. Vagyis inkább úgy pontos, hogy 90%ban nem túl sok a munka, és magamnak osztom be a feladatokat. De egyrészt egy idő után az se jó, ha ott kell lenni (kijárkálni nem lehet nekem se), és néha csak ott ülsz, próbálsz úgy tenni, mintha értelmes dologgal töltenéd a munkaidőd. Másrészt a fizetés is kevés

(Emiatt én nem panaszkodom, teljesen elfogadhatónak tartom, hogy ennyi munkáért nem adnak többet).

2023. márc. 16. 17:56
 24/33 anonim válasza:
100%

aki szerint jó az ha egy helyen nem kell csinálni szinte semmit az TÉVED. ilyen helyen vagyok 1 éve, 10 évet öregedtem méfpedig abba hogy a szarra a semmire megy el a napon, 2 fajta antidepit szedek, de ezzel együtt is épülök le mentálisan... mert egy eszköz amit nem használak (agy) az bizony leépül...

nem, nem jó a semmittevés. itt is fogom hagyni ezt a kuplerájt.

2023. márc. 16. 20:20
 25/33 anonim ***** válasza:
75%
21: igen, oda megyek, ahova akarok. De nem lógathatom a lábam. A munkát el kell végezni, de senkit se érdekel, hogy 8tól 4ig, vagy 10től estig, vagy esetleg hétvégén csinálom meg. Nyilván a határidők betartása mellett.
2023. márc. 16. 20:30
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Van de halal unalom es 2-300al semmire nem megy az ember. Inkabb melozok tobbet es szorom a penzt
2023. márc. 16. 23:37
 27/33 anonim válasza:
100%

"Van de halal unalom es 2-300al semmire nem megy az ember. "

És nettó 170-nel amit én kapok???

A munka unalmas, meló alig van, lábam fenn az asztalon, tök jó, NA de 170 a nettó.... így meg annyira mégse jó.

2023. márc. 17. 08:14
 28/33 anonim ***** válasza:
27: Ha van időd munka közben, akkor csinálj más munkákat :)
2023. márc. 17. 08:35
 29/33 anonim válasza:

": Ha van időd munka közben, akkor csinálj más munkákat :)"

időm az van, de nem azt jelenti hogy bármit csinálhatok. 10 percet nem hagynak elmélyedni semmiben. nehogy azt hidd hogy ott nyelvet tanulhatok pl.

mert NEM, még egy könyvet se olvashatok. Bár semmit se kell csinálni de nagyon komoly fejjel úgy kell kinézni mintha millió dolgom lenne.

meg aztán mégis milyen privát munkát csinálhatok egy irodában? Mégis mit?

2023. márc. 17. 08:48
 30/33 anonim ***** válasza:
29: Pl. Fordítás, pályázatírás, projektek kidolgozása, kisebb grafikai munkák.
2023. márc. 17. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!