Lidl dolgozói vélemény?

válasza:Vannak persze jó vélemények is, de a jók között is megtalálható az, amire szerintem általánosan az ember, hogy neki az nem fér bele.
Kb mindenre. Mennyi óráért mennyi a fizu (írták, hogy nem annyira, amennyit feltűntetnek). 8 óra munka után vége a unkának, aki 8 órára vettek fel? 6-8 órából csinálnak 12 órákat úgy, hogy nem kapnak érte semmi plusz pénzt. Főnök, csapat milyenek. Mennyire megterhelő? Mennyire akármi... minden érdekel.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Hajtás van ezerrel, pénz alig. Ma kevesebb a fizetés reálértéke, mint tavaly. Sokan mondanak fel, jóval kevesebb embert vesznek fel.
A cégnek óriási bevétele van, de állítólag a profit nagyon kevés, mert a csúnya kormány... A csúcsvezetők hatalmas bónuszokat kapnak, de a középvezetők is jól keresnek - akik sokkal többen vannak a Lidlnél, mint mondjuk az Aldinál.
A boltvezetőktől, kollégáktól függ a hangulat. A kemény munka mellett azért lehet(ne) egy jó csapat. Dehát ez máshol is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Szóval most megyek először és valahol hallottam, hogy óra számtól függ hogy mennyit megyek egy héten. Én 8 órában megyek majd, így mennyi napot vállalhatok egy héten? Sok célom van a nyáron és ahoz hogy legyen pénzem mindre, 30 napot kellene dolgoznom, tudok még annyit...
3. Éjszakás műszak után délutánra beosztanak? Pl. vége reggel 4-kor és aznap 14.00-kor kezdődik az új műszak. A héten megyek látogatói napra, meg fogom kérdezni ezeket a leendő kollégáktól is, az állásinterjún nem mertem ilyen részletesen rákérdezni.
Lattam a Lidlben, hogy minden dolgozónak a kezén okosóra van és szinte úgyanolyan. Ezt a Lidltől kapják?
Illetve, hogy milyen végzettség kell hozzá. Megvan hirdetve egy álláshirdetés, hogy vesznek fel a Lidlbe. Kiváncsi lennék, hogy mennyire stresszes illetve mennyire fizetik meg az embereket…Első sorban a Romániában élőkre lennék kiváncsi de irhat bárki.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!