Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kizáró ok, ha pszichiátriai...

Kizáró ok, ha pszichiátriai segítségre szorulok?

Figyelt kérdés
Szanatóriumban dolgozom ápolóként, de az utóbbi időben az életminőségem romlása és egyéb magánjellegű problémáim miatt úgy érzem pszichiátriai segítségre volna szükségem. Viszont félek, hogy ez így összeférhetetlen volna a hivatásommal, lévén, mentálisan beteg emberekkel dolgozom. Ez idáig nem jelentett problémát a dolog, szóval úgy gondolom ez után sem változna semmi gyakorlatilag. De a munkahelyem nem tudom mit szólna.

márc. 26. 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Anyám szakápoló vagy minek hívják azt ő mondta hogy nagyon sokan szednek ott is gyógyszert és mentális betegségeik is vannak csak nem híresztelik..de amúgy eléggé munkahely függő is..de náluk annyira nem foglalkoznak vele
márc. 26. 16:59
 2/2 AzImi ***** válasza:
100%
Legfontosabb szerintem a saját egészséged, ne félj tenni valamit ennek érdekében, mindenképpen beszélj egy szakemberrel. Lehet, hogy egy enyhe antidepresszáns már megoldja a dolgaidat. Én azon sem aggódnék a helyedben, hogy a munkahely esetleg elveszik, mert ugyan miért veszne el, főleg ha már régóta csinálod, de ha ez miatt kiraknak, biztosan találsz másik helyet, mert ápolókból nagy a hiány manapság mindenhol.
márc. 26. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!