Az én hibám, hogy a munkatársam megütötte az autót?
Figyelt kérdés
A munkahelyem telephelyére vezető út egy viszonylag szűk zsákutca, 2 kisebb kanyarral. Megfordulni nem lehet, szóval ha valaki egyenesen jön be, akkor csak tolatva lehet kimenni. Múlthéten jött egy fiatal csaj dolgozni friss jogsival, és első nap szólt a főnöknek, hogy ő bizony nem fog tudni kitolatni az udvarról. Akkor a főnök nekem szólt, hogy vigyem ki az autót az utcára, hogy a kollégina dolgozhasson. Így ment ez 3-4 napig, minden reggel én vittem ki neki az autót. Aztán ma reggel is jött megkérni, hogy tolassak ki, de én éppen ettem, és azt mondtam, hogy próbáljon már meg kitolatni, mert nem olyan nehéz az. Végül az auó egész baloldalát végidörzsölte a betonkerítésen, mindkét ajtó és sárvédő is megsérült. Lakatolni nem kell, valószínűleg elég a fényezés, de így is kb 200ezres a kár. Ezután a főnök velem ordibál, mert nem segítettem az új kolleginának.tegnap 20:01
1/17 anonim 

válasza:

Ez valami vicc, ugye? Tehát bejár azért, hogy valaki egyből kivigye az autóját. Utána kiviszik kocsival az autójához? Ott tegye le ameddig el tud vezetni. Főninek meg szólj, hogy nem vagy süket.
2/17 anonim 

válasza:

Dehogy a te hibád, már eddig is kedves voltál, hogy kiálltál helyette.
3/17 anonim 

válasza:

jogsit elvielg úgy kapott és azzal a tudatban van a forgalomban hogy hasonló hibákat nem vét. ha ez neki problémát jelent, nem szabad vezetnie
4/17 anonim 

válasza:

Nem dolgod másoknak parkolgatni amugyse! A felelősség nem a tiéd!
A főnök fogja be.
6/17 anonim 

válasza:

Nem, ha tudja, hogy nem tud kitolatni, akkor eleve tolatva kene beallnia. xD
7/17 anonim 

válasza:

Ez valami POV ugye? Dehogy a te hibád, a csajszinak meg ki ad jogosítványt ha nem tud tolatni, ennyire balfékek ne legyünk már, nem a te hibád, nem te vezetted az autót, ha a csaj meg tudja h nem képes rá akkor meg ne üljön autóba. Eszem megáll, és ilyet engednek forgalomba.
8/17 anonim 

válasza:

6, aki nem tud kitolatni, az tök jól tud betolatni, ez tény! :)
Kérdező, főnök mit mondott az első kijárásodnál, ha te koppintod le a mázt azt ki fizeti, a cég vagy te?
9/17 anonim 

válasza:

Aki ilyet nem tud megcsinálni, annak nem szabadna, hogy jogosítványa legyen. A vizsga feltétele a tolatás is. Nem te vagy a hibás egyértelműen. Ha meg már hozzáért a betonhoz, mért nem állt meg rögtön? Miért kellett neki tovább húznia?
10/17 anonim 

válasza:

Na azért ne csináljunk úgy, mint ha ez a csaj lenne az egyetlen. Elég a vasárnapi kalapos papákra nézni, előre is ugrálva megy a tescoig. Mama meg üti a fejét, ne hajts annyira, megmondtam!! Meg a három parkolóhelyet foglaló rutinos versenyzők. Vagy az úttest közepén autót letámasztók.Jé, jogsija mindnek van. Addig menjen a csaj amíg önállóan meg tudja oldani. Legritkább esetben van az ügyetlen tolatásból tömegkarambol. De senkinek nem kell helyette tolatgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!