Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vendéglátósként mi volt az...

Vendéglátósként mi volt az egyik, ha nem a legkellemetlenebb párbeszéded, szituációd a vevővel?

Figyelt kérdés
tegnap 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
Ingyen akarta a piát, és csábosnak hitt módon vicsorgott. Nagyon megriadtam tőle.
tegnap 19:25
 2/3 Jon Sawyer ***** válasza:
65%
Annak idején mint műszakvezető egy vendéglátóhyelen egy illuminált társaságnak megmondtam hogy hagyják el a helyet erre az egyik hülyegyerek elkezdett az ágyékomnál fogdosni. Hajdani bántalmazottként egy hajszál választott el attól hogy teljes erőből behúzzak neki (amúgy sose tennék ilyet senkivel). Egyrészt felelős voltam a helyért és ha megteszem elszabadul a pokol, másrészt nem akartam egy ilyen gyökér miatt elveszíteni az akkori állásomat. Emberfeletti önuralommal egyszerűen otthagytam őket, megtagadtuk a kiszolgálást és elmentek, de kellett egy 5 perc mire lenyugodtam.
tegnap 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy előkelőbb balatoni étteremben dolgoztam, mikor jött egy kisebb női társaság, csengőt hoztak és elkezdtek csilingelni, így jelezve, hogy rendelni szeretnének. Mikor szépen megkértük őket, hogy ne használják a csengőt, elkezdtek kiabálni velünk, hogy ők nem állatkerti majmok, hogy kiabáljanak meg mutogassanak a pincérnek, ők művelt étterem szakértők, máshol nem volt ebből probléma, micsoda barbár hely stb.
ma 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!