Közös wc munkahelyen, erről mit gondoltok?
Most kezdtem el egy kisebb cégnél dolgozni teljes állásban mint marketinges, és első nap ért az a meglepi, hogy nincs külön férfi és női mosdó az épületben, hanem csak közös.
Tehát van egy mosdóhelység ahová ha belépsz az ajtón van egy csap kis tükörrel és egy ajtós fülke, ahol a wc van.
35+os férfiakkal dolgozom (én idén töltöm a 26-ot), rajtam kívül egy női kolléga van de ő jellemzően otthonról dolgozik a többiek elmondasa alapján.
Szóval csak így felvetődött bennem hogy mit gondoltok? Mert pl. szerintem kicsit ciki (ahogy magamat ismerem...) ha mondjuk én pont wc-n vagyok és akkor jönne be egy férfi kolléga épp. Mert a külső ajtót nem lehet zárni értelemszerűen.

1) papír helyett letörlöd kézfertőtlenítővel, az hatmilliószor többet ér vagy vetetsz egy flakon dettolt vagy hasonlót
2) összesen hányan dolgoztok ott? Mert, ha jól rémlik 10 fő felett krll külön női ill. férfi wc

Hát öhm el se gondolkodnék ezen?
Mármint mit zavarna, hogy én végzem és aki bejönne az férfi vagy nő? Számos helyen csak koedukált mosdók vannak.
Ha jól értem a wc ajtaja zárható, csak a közös előteré nem. Ebben nem látok kifogást.
Ha a wc tisztasága hagyna maga után kivetni valót, akkor azzal természetesen lennének problémáim, így nincsenek.
24/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!