Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Közös wc munkahelyen, erről...

Közös wc munkahelyen, erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el egy kisebb cégnél dolgozni teljes állásban mint marketinges, és első nap ért az a meglepi, hogy nincs külön férfi és női mosdó az épületben, hanem csak közös.

Tehát van egy mosdóhelység ahová ha belépsz az ajtón van egy csap kis tükörrel és egy ajtós fülke, ahol a wc van.

35+os férfiakkal dolgozom (én idén töltöm a 26-ot), rajtam kívül egy női kolléga van de ő jellemzően otthonról dolgozik a többiek elmondasa alapján.

Szóval csak így felvetődött bennem hogy mit gondoltok? Mert pl. szerintem kicsit ciki (ahogy magamat ismerem...) ha mondjuk én pont wc-n vagyok és akkor jönne be egy férfi kolléga épp. Mert a külső ajtót nem lehet zárni értelemszerűen.

máj. 15. 18:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%

Általában nem a férfiak hugyozzák össze a wc ülőkét hanem azok a nő koleginák, akik nem ülnek az ülőkére csak fölé gugolnak, aztán spriccel mindenhova az ülőkére a jaffa, persze utána rákiabálják, a férfi kollégákra. Ja és a menzeszfoltot sem ők hagyják az ülőkén, meg a használt tampont sem a földön a csésze mellett.

(megtörtént esetek alapján)

máj. 15. 19:29
 12/25 anonim ***** válasza:
81%

Én is nő vagyok, de én sem értem a problémádat. Ha jön valaki, akkor kiszólsz, hogy "foglalt" (most nem mindegy,hogy férfi, vagy nő kopog?) és ennyi.

Tuti, hogy te az a típus vagy, aki még a párja előtt is szégyelli, hogy van anyagcseréje.

máj. 15. 19:30
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Kis tábla az ajtóra?
máj. 15. 19:37
 14/25 anonim ***** válasza:
38%
Engem az is zavarna hogy valojaban 5 ferfival kell dolgoznom. Nyilvan a wc is mert nem ugyan olyan nagydolgot vegezni ugy h csak no varhato vagy ugy hogy ferfi is. Ferfiak is ugyanugy lepisilik az uloket meg a nok is csak van aki leszokta takaritani. Ettol fuggetlenul megbaratkoznek a gondolattal. Hidd el az 5 ferfi is lehet gondolkozik rajta hogy menjek el igy wecere hogy van egy no is.. ha van bennuk kicsi illem akkor oket is foglalkoztatja a tema. Egyebkent en gyarba voltam igy tudtam mikor a legkisebb a forgalom es akkor mentem el bar ott noi wece volt
máj. 15. 19:47
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

veszel 990 Ft-ért egy ilyen vagy ehhez hasonló ajtóéket. Belülről beteszed az ajtó alá, és senki nem fog bejönni utánad. Probléma megoldva.

[link]

máj. 15. 19:52
 16/25 A kérdező kommentje:

12:

Most ezt mégis miből feltételezed??

máj. 15. 19:53
 17/25 anonim ***** válasza:
76%

#12 Vagyok.

Azért feltételezem, mert még a kollégáid (akik igazából szinte idegenek) előtt is szégyelled.

máj. 15. 20:22
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is kellene kialakítani külön-külön mosdót mind 1234567890 jelenleg számontartott nem számára. Dolgozni ugyan már nem maradna hely, de az kit érdekel? A lényeg, hogy az összes LMBTQWRDSCBJKNVX-nek és persze a nembinárisoknak is jusson külön-külön illemhely.
máj. 15. 21:12
 19/25 anonim ***** válasza:
33%

Úgy kényeskedsz, hogy fúúúúj 35 év feletti férfiak, mint valami 10 éves, mikor még minden ciki és undi, ami fiúkkal kapcsolatos. Miben releváns a korod a wc használattal kapcsolatban?

Szerinted csak a férfiaknak van retkes valaga, ami után te takargathatod az ülőkét, a nők popókája meg tiszta, illatos és steril? Utánuk nem takarnád le vagy minek hangsúlyozod ezt?

Amúgy meg hidd el, nem óvodások, tudják, hogy te is kakálsz és azt is, hogy nem rózsa illatút. Nem vagy olyan égből földre szállott tünemény, hogy ezen rágódjanak, hogy jaj bekopogtam, mikor épp Julcsika volt bent, vajon mit csinálhatott ott. Hát ugyanazt, mint mindenki más.

tegnapelőtt 02:40
 20/25 anonim ***** válasza:

Ha van zár akkor nem látok vele semmi problémát.

Ha meg nincs zár, az külön női mosdóban is rettenetesen zavar.

tegnapelőtt 06:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!