Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoztál már férfi oriantalt...

Dolgoztál már férfi oriantalt munkahelyen nőként?

Figyelt kérdés
Milyen volt? Végül mi lett?
ma 22:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Jó volt. Legjobb munkahelyem. Csak akkor variálgattak a beosztással ha meccs volt. Nem volt beteg Noelke minden héten. Nem kellett azt hallgatni milyet fosott Rodzsika tegnap, ki mit főzött, hallottad mit mondott xy stb

Qva jó volt a lelki békémnek. Sajnos meghalt a cég vezetője, és megszűnt a jó világ, kevesebb lett a fizu és léptem. 7 éve dolgoztam itt, sok volt munkatárssal a mai napig beszélek.

Azóta se volt ilyen jó munkahelyem.

ma 22:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Most is ilyen helyen dolgozom, egyedüli lányként az osztályon, nagyon szeretem.
ma 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Miben más a munkahelyi légkör ha több férfi van, ha fele-fele arányban vannak, vagy ha több nő van egy munkahelyen?

Te milyen nemű vagy és melyik felállás az ideális szerinted? Van e bármi hatással ez a munkahelyi hétköznapokra?

Mit tegyek ha a munkahelyemen zaklat egy idősebb férfi?

Már az első nap közölte velem hogy tetszem neki, azután megjegyzéseket is tett. Majd üzenetben több profilból írkált, szerencsére nem egy részen dolgozunk és csak néha futunk össze de nagyon zavaró. Tudja hogy kapcsolatban vagyok mégis piszkál.. a kémeim alá kommentel...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!