Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Édesapám 1953-ban született,...

Vkinga79 kérdése:

Édesapám 1953-ban született, jelenleg 44 év munkaviszonnyal rendelkezik, ehhez jön még 3 év ipari iskola. Kérdésem: mikor mehet nyugdíjba, illetve jogosult-e korhatár előtti ellátásra?

Figyelt kérdés
2014. nov. 18. 18:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

A SZFE-n van korhatár?

az oldalon nem találtam meg,de állítólag van korhatár, ha van akkor hány éves korig van? előre is köszönöm!

Tudtok Pest megyében estin vagy levelezőn elvégezhető érettségit ahol az alsó korhatár 16 év?

Veresen a Fabriczius jónak tűnik de a honlapon semmit se találtam... Remélem ti tudtok segíteni ,hogy több lehetőség közül választhassak! Köszönöm!

Lehetek-e hivatásos tűzoltó még?

Lenne egy olyan kérdésem h tudok-e tűzoltónak jelentkezni úgy h most fogom befejezni tanulmányaimat ami egy OKJ szakma.(Épületgépész technikus.21 leszek mire végzek az iskolával.Lehetek hivatásos tűzoltó vagy kiestem a korból?

Csak érettségi tantárgyak?

Hallottam, hogy van olyan lehetőség, hogy egy iskolában csak érettségi tantárgyakat tanítanak, és rövidebb idő alatt lehet érettségizni. Nekem van 10.-es bizonyítványom, így az idő még rövidebb. Hogyan működik oda a felvételi? Hány éves kortól hány éves korig? Vagy...

Otthagyhatom az iskolát ha?

Egy kereskedelmi suliban kezdtem a 9-et 2010-11es tanévben, oda jártam 11-ik de megutáltam és most átmentem egy másik suliba ahol most 10-es vagyok szóval most érvényes rám a 16 éves korig kötelező oktatás vagy otthagyhatom akár most is a sulit ?

Át lehet menni esti képzésről nappalira?

1 éve járok grafika szakra estin középiskolába, az megoldható, hogy az utolsó évemet nappalin fejezzem be? Most töltöttem be a 21.-et.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!