Édesapám 1953-ban született, jelenleg 44 év munkaviszonnyal rendelkezik, ehhez jön még 3 év ipari iskola. Kérdésem: mikor mehet nyugdíjba, illetve jogosult-e korhatár előtti ellátásra?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
az oldalon nem találtam meg,de állítólag van korhatár, ha van akkor hány éves korig van? előre is köszönöm!
Veresen a Fabriczius jónak tűnik de a honlapon semmit se találtam... Remélem ti tudtok segíteni ,hogy több lehetőség közül választhassak! Köszönöm!
Lenne egy olyan kérdésem h tudok-e tűzoltónak jelentkezni úgy h most fogom befejezni tanulmányaimat ami egy OKJ szakma.(Épületgépész technikus.21 leszek mire végzek az iskolával.Lehetek hivatásos tűzoltó vagy kiestem a korból?
Hallottam, hogy van olyan lehetőség, hogy egy iskolában csak érettségi tantárgyakat tanítanak, és rövidebb idő alatt lehet érettségizni. Nekem van 10.-es bizonyítványom, így az idő még rövidebb. Hogyan működik oda a felvételi? Hány éves kortól hány éves korig? Vagy...
Egy kereskedelmi suliban kezdtem a 9-et 2010-11es tanévben, oda jártam 11-ik de megutáltam és most átmentem egy másik suliba ahol most 10-es vagyok szóval most érvényes rám a 16 éves korig kötelező oktatás vagy otthagyhatom akár most is a sulit ?
1 éve járok grafika szakra estin középiskolába, az megoldható, hogy az utolsó évemet nappalin fejezzem be? Most töltöttem be a 21.-et.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!