Kapcsolódó kérdések:
Soha nem lennek képes hambikat sütögetni, vagy tejes dobozokat pakolgatni minimálbérért a tescoba. De nem riadok vissza a munkától, pusztán áruházba illetve kiszolgálóként nem szeretnék semmikép dolgozni. Mit ajánlanátok?
Azt mondták már nekem hogy 18 óráig 727/óra aztán 931. Az a bruttó? És hétvégén hogy van?
15 éves lány vagyok
Kérlek írjatok értelmes válaszokat, vállalkozó szellemű, 15 éves (nyárig 16) lány vagyok. Szükségem lenne a pénzre, mert édesanyám beteg, és édesapám nem keres jól.
Sziasztok! 16 éves vagyok és főként nyelvtanulás céljából szeretnék nyáron angliában melózni. Papírom nincs az angol tudásom de nem sokkal van a B2 középfokú alatt. A kérdésem az lenne, hogy van-e ilyen oldal ami ezekkel a munkákkal foglalkozik? Esetleg ha valaki kinnt...
14 éves vagyok. Az iskolában már megtanultam szabályosan gépírni, gyorsan és hibátlanul megy. Ezen kívül jól tudok word dokumentumokat szerkeszteni, szépre megcsinálni. Egyébként ezzel akarok foglalkozni. Van lehetőség rá, hogy munkát vállaljak? A kötetlen alatt azt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!