A CBA milyen munkahely? Jó ott dolgozni, mint eladó?
Hát ha nem vezetőnek mennél oda, akkor messze ívben kerüld el!
Az alkalmazottakkal úgy bánnak, mint a kutyákkal, nem fizetik ki a túlórát, szabadnapodon berendelnek, és átcímkéztetik veled az árukat, mintha frissek lennének, stb., stb...
Személyesen láttam pl. ahogy a kispesti CBA-ban minősíthetetlen hangnemben kiabált egy vezető egy árufeltöltő lánnyal.
De a többi ilyen áruházláncnál sem jobb a helyzet sajnos.
Ilyen munkakört csak az ellenségeimnek kívánok.
Persze nem azt mondom, hogy mindegyik helyen ez van, de sajnos eléggé gyakoriak ezek az esetek.
Ja írtad, hogy eladónak.
Hát azoknál se sokkal jobb a helyzet sajnos.
Azokkal is képesek a munkaidő lejárta után feltakaríttatni a boltot vagy a raktárt, és persze csak úgy ingyen.
Ha jobban megfigyeled, akkor nem véletlenül látod annyit cserélődni a CBA-s dolgozókat /is/, hiszen sokan nem bírják sokáig elviselni az őket ért megaláztatásokat ott.
Hát lehet pont kifogtad a ritka kivételt. :)
Amúgy nekem pont a napokban mondott fel egy ismerősöm, igaz ő a Tesconál. Pénztáros volt ott, de rendszeresen cseszegette őt a főnöke, sőt le is k****zta őt, és nem bírta idegileg már a dolgot, és inkább kilépett.
Sajnos kiskirálynak képzelik magukat, sőt egyesek istennek.
Én voltam olyan helyen a kereskedelemben, igaz még régebben, ahol lopással is megvádoltak, pedig nem loptam el semmit.
De ha csak szimplán lehülyéznek vagy leidiótáznak, akkor az még egy enyhébb sértés a részükről.
És sokszor a vevők előtt teszik ezt, és nem szégyellik magukat egy cseppet sem miatta.
Szóval nagyon nem ajánlom senkinek, bár olyat is hallottam már, aki arról mesélt, hogy ahol ő van, ott egész rendesek a főnökök.
De szerintem ilyen hely eléggé kevés lehet...
Ja és van ahol még az ebédidőt sem engedik eltölteni, az alatt is munkára kényszerítik a dolgozót.
És persze szabadságra se nagyon engedik el őket, vagy legalábbis nagyon nem szívesen.
Sőt olyat is hallottam már, hogy állítólag volt olyan dolgozó is, akit a saját esküvőjére sem akartak elengedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!