Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Emberek » Munkahely, kollégák

A kérdés

Hogy egy takarítónő után csordultig telt kuka összejárkált folyosó szemét stb marad? Miközben állítólag naponta takarít? Hogy hagyhatja ezt a vezetőség?

Irodaház ahol ha mindenki elmegy jön a takarító naponta. Feladata mi lenne, nem ismerem a munkaköri leírását de kitalálható: szemetes ürítése folyosó felmosása söprés stb. Értelemszerű.

Akkor hogy történhet meg hogy amikor elmegyünk dugig a szemetes sáros a folyosó stb ahogy az egy ügyfelek által is látogatott irodablokkban lenni szokott-és amikor másnap reggel megjövünk, ugyanolyan minden? A szemetes kifolyik, púpozva a folyosón kosz stb.
De mit csinál a takarító naponta miután elment mindenki? Semmit?
Mert még a szemetest se üríti.

Totál nyilvánvaló hogy semmit se csinál erre más magyarázat nincs. Mégis ki pakolná tele a szemetest kora reggelre meg ki járkálná össze a folyosót amikor üres az épület és állítólag a takarító este takarít? Ez hogy lehet? Úgy hogy a takarító semmit se csinál.
Látni látom megjönni mikor én megyek szóval bejár. Csak szart se csinál?

A másik kérdés: miért hagyja ezt a vezetőség? Mert hogy kifolyik a kuka hogy olyan mocsok van mint egy pályaudvaron ezt a vezetőség is látja.
Miért hagyja?

 2016. máj. 12. 12:23  Privát üzenet  Tetszik 

A válaszok
Nyilván látja a vezetőség is. Csak azt nem értem, miért nekünk írod, nem pedig a vezetőségnek jelzed.

A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/4Időpont 2016. máj. 12. 12:47 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Nálunk először a dolgozók szólnak,üzennek a takarítóknak, ha nem tetszik valami. Aztán a következő állomás a főnökség, aki jelzi a takarító főnökének a nem tetsző dolgokat.
Tudod, a mi házunkban van, ugye a háztakarító. Évek óta csak a bejáratnál mos fel heti 1x. Semmi lépcsősöprés, a felmosásról már ne is álmodozzunk a lépcsőházban. Ablakpucolás, az nem létezik. A ház közvetlen környékén csikkek, szemét garmadája. Neki az nem dolga eltakarítani.
És mégis ő a takarító hosszú évek óta.

A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/4Időpont 2016. máj. 12. 13:06 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
"A másik kérdés: miért hagyja ezt a vezetőség?"
A profit megvan? Ha megvan, akkor minden mindegy. Járhattok térdig a mocsokban, lehet üres a WC-papír tartója, teljesen mindegy, mi van, csak a pénz meglegyen. Majd ha ügyfél jön, gyorsan összerámoltok mindent, hogy még a sz*r is vigyázzban álljon, utána megint lehet putri az egész irodaház.
Valószínűleg olcsó a takarítószolgálat, más ennyiért nem csinálná meg, esetleg a főnök csókosáé a biznisz. És amíg a takarítás hiánya nem akadályozza közvetlenül az elvárt bevétel megtermelését, addig nem is kell hozzányúlni, mert minden cégnél alapszabály, hogy csak azzal foglalkozunk, ami bevételt hoz.

A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/4Időpont 2016. máj. 13. 18:00 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Semmiféle takarítószolgálat nincs a takarítónő olyan alkalmazott a cégnél mint én.
És ha én nem végzek el valami feladatot határidőre vagy akár csaak kések reggel leszedik a fejem és fenyegtnek hogy van ember a helyemre.
Elképzelhetetlen lenne hogy én így végezzem a munkám. Kirúgnának napokon belül.

És a totál felháborító: ha alaki szóvá teszi esetleg miért áll púpozva a szemetes nem az a válasz hogy hol a takarító jöjjön ide és magyarázza meg hanem mi a válasz?
Vidd ki a szemetet. Te, az a dolgozó akinek ehhez a vikágon köze nincs nem ezért vagy ott és nem ezért kapod a fizut.
Aki meg azért vab ott és azért kapja a fizut annak meg annyit se mondanak hogy enyje,
Ki érti.
illetve nem vagyok hülye nagyon is értem

# 4/4Időpont 2016. máj. 13. 19:11 Privát üzenet

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Fiú név. A-val kezdődik, és D a vége. Állítólag nem magyar, de itt is ismert, és az Anna névrokona. Mi ez?
"Magyarok nem léteznek, csak hungarizált szlávok. " Ez a mondat állítólag Luigi Luca Cavalli-Sforza, a híres olasz genetikus száját hagyta el. Mit szóltok hozzá?
Az amcsi vígjátékokban miért mindig kövér és latin-amerikai a bejárónő/takarítónő?
Mi a véleményetek a helyzetemről?
Allitolag letezik olyan konyvtar, ahonnan elo embereket lehet kikolcsonozni?
Mi lehett ez? Takaritónő vagyok valakinél és véletlenül kiöntöttem egy italt, amit ő már állítólag napok óta készítgetett. Vagyis nem véletlenül, mert nagyon büdös volt, és nem...

Kérdések az Emberek rovatbólKérdések a Munkahely, kollégák rovatból
Minden jog fenntartva © 2018, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | WebMinute Kft. | | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu