Mondtatok már fel valaki miatt?
Szia!
Én igen. Gyakornok voltam egy cégnél a pénzügyi osztályon, de mivel nem találtak szállítói könyvelőt hónapokon át, így az egyik operátort a termelésből, akinek volt egy jogász OKJ-ja átvették 3 hónapra, mert a számlák csak úgy gyűltek. A 3 hónap alatt sikerült benyalnia magát a főnöknél, így a 3 hónap után átvették végleg, határozatlan időre. Innentől totál beképzelt lett, velem teljesen lekezelően beszélt, láthatóan irigy volt rám, mert én járhatok egyetemre ő meg nem, többször is elpanaszolta, hogy ő is milyen szívesen járt volna (33 éves), de nem volt rá lehetősége.
Ha megbíztak egy feladattal mindig ott legyeskedett és kíváncsiskodott, hogy mit csinálok, majd később már számon kérte, hogy küldjem el neki is az elkészített táblázatokat, stb. mert ő is látni akarja.
Ezenkívül mivel a legtöbb fájlt amiben dolgoztam ő is használta, illetve volt olyan munka, amit felváltva végeztünk ő rendszeresen hibázott, majd elpanaszolta a főnöknek, hogy én rosszul, figyelmetlenül dolgozok és utána ellenőrizgetnie kell engem. Dátum alapján visszakerestem, hogy mit ki módosított és be akartam bizonyítani a főnöknek, hogy azt ő rontotta el, amíg ő nem volt itt addig nem voltak hibák, de ez a főnököt hidegen hagyta, mivel tövig benyalt neki, így annyival elintézte, hogy "végülis mindegy ki hibázott lényeg, hogy többet ne hibázzak".
Ezt követően még nagyobb lett az arca, már parancsolgatni próbált a termelésből átvett "könyvelő", azt gondolta ő a főnököm, mivel az igazi főnököt nem zavarta ez, így betelt a pohár és otthagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!