Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mondtatok már fel valaki miatt?

Mondtatok már fel valaki miatt?

Figyelt kérdés
Aki nem tudta elviselni, hogy fiatalabbként te többet keresel, jobban dolgozol stb. S rossz fényben állított be? A végén rendesen kicsinált?

2016. jún. 23. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én igen. Gyakornok voltam egy cégnél a pénzügyi osztályon, de mivel nem találtak szállítói könyvelőt hónapokon át, így az egyik operátort a termelésből, akinek volt egy jogász OKJ-ja átvették 3 hónapra, mert a számlák csak úgy gyűltek. A 3 hónap alatt sikerült benyalnia magát a főnöknél, így a 3 hónap után átvették végleg, határozatlan időre. Innentől totál beképzelt lett, velem teljesen lekezelően beszélt, láthatóan irigy volt rám, mert én járhatok egyetemre ő meg nem, többször is elpanaszolta, hogy ő is milyen szívesen járt volna (33 éves), de nem volt rá lehetősége.

Ha megbíztak egy feladattal mindig ott legyeskedett és kíváncsiskodott, hogy mit csinálok, majd később már számon kérte, hogy küldjem el neki is az elkészített táblázatokat, stb. mert ő is látni akarja.

Ezenkívül mivel a legtöbb fájlt amiben dolgoztam ő is használta, illetve volt olyan munka, amit felváltva végeztünk ő rendszeresen hibázott, majd elpanaszolta a főnöknek, hogy én rosszul, figyelmetlenül dolgozok és utána ellenőrizgetnie kell engem. Dátum alapján visszakerestem, hogy mit ki módosított és be akartam bizonyítani a főnöknek, hogy azt ő rontotta el, amíg ő nem volt itt addig nem voltak hibák, de ez a főnököt hidegen hagyta, mivel tövig benyalt neki, így annyival elintézte, hogy "végülis mindegy ki hibázott lényeg, hogy többet ne hibázzak".

Ezt követően még nagyobb lett az arca, már parancsolgatni próbált a termelésből átvett "könyvelő", azt gondolta ő a főnököm, mivel az igazi főnököt nem zavarta ez, így betelt a pohár és otthagytam.

2016. jún. 23. 17:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, de most épp fontolgatom, mert a főnököm nem bírja elviselni, hogy mindent átlátok.
2016. jún. 23. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, idén már háromszor, de a főnököm nem engedett el. Egy "kedves" kolléga akart kicsinálni, lopást akart rám kenni, belegányolt a munkámba, kitörölte az emailjeimet, hogy ne tudjam az igazamat bizonyítani. Megvédtem magam, a főnök próbál semleges maradni, nem tudom még, mi lesz a vége. Mindenesetre most új szakmát tanulok, hátha szükségem lesz rá.
2016. jún. 23. 18:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Nálam is dettó. Amikor 2014-től nagyot változott az államháztartási számvitel s könyvelő programban is váltás volt, gyakorlatilag én építettem ki a rendszert, olyan szinten, hogy még a környékbeli falvak is engem kerestek meg, hogyha segítségre volt szükségük. Elterjesztették jó híremet s ezáltal főnökkedvenc lettem, amit egy vén.... nem tudott elviselni. Ezt a szemétládát is én tanítottam be, mire megügyesedett nagy sokára, vagy legalábbis azt hitte, elkezdett fúrni az észkombájn vezetőségnél, hogy buherálom a gépét távolról...pff....a következő húzása ennek is azt lett volna, hogy kitalálja, hogy lopok vagy ki tudja? Kívánom, hogy sz..pjon az életben s a munkahelyen. Jobb helyre kerültem, az tény, de ez egy sötét folt lesz az életemben. A másik meg az, hogy sokkal képzettebb is vagyok, mint ő, oké, hogy a diplomát állítólag bárki le tud rakni, akkor mi az akadálya, hogy egy nyamvadt mérlegképest sem tud összehozni? Különben is jogszabály határozza meg, hogy egy költségvetési szervnél ki lehet főkönyves, gazd.vez., stb., nem pedig egy szakbarbár, akinek csak elég, ha a lába a földig ér. De nyugtával a napot, az önkormányzati kapcsolattartó egy hasonló f...szkalap lett, aki úgyis kicsinálja, erre akár mérget vehet.
2016. jún. 23. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!