Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi a felmondási idő ha a...

Mennyi a felmondási idő ha a szerződésben szerepel: munkavállalói felmondás esetén a felmondási idő letöltésétől a munkáltató eltekint?

Figyelt kérdés

Uyge van olyan hogy felmondási idő. Ez védi a dolgozót és munkahelyet is. Ha kirúgják a dolgozót van ideje állást keresni ha ő mond fel a mhelynek van ideje embert találni.

De ha valamelyik fél önként lemond erről a számára kedvező dologról, ezt megteheti.

De akkor ezt bele kell írni a szerződésbe. Bele is került: munkavállalói felmondás esetén a felmondási idő letöltésétől a munkáltató eltekint.

Ott van.

felmondtam. Közölték: 30 nap…. mondtam állj. Semmi 30 nap. Olvassák el a szerződést.

Eljátszották a hülyét (mondjuk nem volt nehéz dolguk)…. ja ez ott van…. ja hát benne maradt még „régről”….. már nem érvényes…

Mondom ne nézzenek madárnak. ez az érvényes szerződés? Ez. Benne van? Benne. Akkor miről beszélünk? Itt a felmondásom, felmondási idő nincs, úgyhogy csá. Utalják az utolsó pénzem, ide a kilépő papírokat és ne is lássuk egymást többé…

És indult a huzavona hogy miért maradt benn a szerződésben…. és érvényes –e.

Majd mikor felhívtam a munkaügyi felügyeletet és kértem kivizsgálást egyből nem lett kérdés a dolog. Azonnal jött a pénz és a papír.

Hogy merhettek madárnak nézni? Ez a kérdésem.

2016. jún. 24. 06:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Már megint vihar a biliben. Elintéződött, nem? Most otthon ülsz és várod a válaszokat, hogy mindről megmagyarázhasd, hogy miért hülyeség, és miért csak te tudod jól.

Hogy merhettek madárnak nézni? Miért, bárki mással megtörténhet, de veled nem, igaz? Te felsőbbrendű vagy, téged csak maximális tisztelettel kezeljen az egész világ, igaz?

Figyu, már több éve olvasom itt a kamu baromságaid. Nem gondoltál még arra, hogy állást keress? Az lefoglalna és megbagyná a helyet a valós kérdéseknek.

2016. jún. 24. 07:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Mert 10/9 ember ezt simán megeszi és azt mondja hogy jó, akkor egy hónap.

De ez egy valódi kérdés, vagy csak panaszkodni jöttél ide?

2016. jún. 24. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!