Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanév végén nem illene megkösz...

Tanév végén nem illene megköszönni a tantestület munkáját? Jutalomra nincs pénz de a dicséret ingyen lenne-arra se futja?

Figyelt kérdés

A tanév végi záróértekezleten az igazgatónak nem illenék megdicsérni a tantestület éves munkáját? Pláne hatványozottan igaz volt ez most a leállás-távoktatás világában, ahol a tanárok nulla felkészítéssel és nulla eszközzel (saját gép és saját net az nem iskolai eszköz!) kellett végezni a munkájukat.

Mert oké hogy szegény az eklézsia itt se jutalom se prémium se nyaralási pénz se semmi nincs, egy fillér se. Na de a dicsérő szó az ingyen lenne-még arra se futja?


Az értekezleten szóba se került semmiféle dicséret vagy a tanári munkának bármiféle értékelése. Mi lesz ősszel mi a nyári ügyeleti rend- na viszlát ősszel. És ennyi volt

Egy szó se arról hogy kedves pedagógus , köszönjük az éves munkádat.

Ez ingyen lenne, csak figyelmességbe kerülne, még erre sincs keret?


Más ismerősömnél az iskolájuk év végén egy vendéglőben vacsora keretében köszöni meg az iskola a munkavégzést, étel ital stb.

Figyelmesség. Alap lenne. Még ez sincs meg.


jún. 28. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Hihetetlen, hogy ebben az "iskolában" minden napra jut valami visszaélés meg "trágyadomb" körülmény, amibe bele kell kötni, még a nyár közepén is. Nem unod még?
jún. 28. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Ez legyen az alapítványi iskoládban a legnagyobb probléma!


Elképzelhető, hogy illendő lenne, de ettől még nem kötelező.

jún. 28. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem, hogy miért jár "simike", ha az ember méltóztatik elvégezni juttatás ellenében a napi teendőit. Semmi ember feletti teljesítmény nincs az igényeid mögött, - nem kicsit értékeled túl magad. Egyébként meg örülhetsz, hogy "Viszlát!"-tal váltak el tőletek, - ez pozitív utalás volt arra, hogy ősztől nem az utcán fogsz hemperegni munkanélküliként. Örülj inkább ennek a pozitív töltetű részletnek, - felesleges ilyen köröket futnod!
jún. 28. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:

"Egyébként meg örülhetsz, hogy "Viszlát!"-tal váltak el tőletek, - ez pozitív utalás volt arra, hogy ősztől nem az utcán fogsz hemperegni munkanélküliként."


semmi összefüggés nincs a kettő között, mint ahogy az is viszláttal köszönt el aki azóta már beadta a felmondását. ez csak egy kiüresedett formula semmi több.

jún. 28. 14:12
 5/10 A kérdező kommentje:

"elvégezni juttatás ellenében a napi teendőit.“


Mondjuk tán azért (is..) mert márc 16-jún 15. között a SAJÁT eszközeimmel végeztem a munkát (nyomtató laptop net áram stb) mert ha arra hagyatkoztam volna amit a suli ad (arra a NULLÁRA mert semmit se adott) akkor semmiféle munkavégzés nem folyt volna.


Már csak ezért is egy földig hajoló köszönöm járna nekem /nekünk hogy saját eszközökkel végeztük a melót, mert a „cégnek“ nem futotta egy szaros laptopra se.

Mondjuk. Mert az elemi illem is úgy kívánja ha egy iskolában van az ember, és tanév végén leáll a nyárra az egész akkor az igazgató minimum egy köszönömöt odaokádjon.


Ne félj ha RAJTA múlt volna most nem lenne itt semmi (ld laptopok eszközök ugye)


Ő be nem jött az érettségi alatt mert jaj koronavírus meg ne fertőződjek, de azért nála idősebb tanárokat simán beosztott (azok fertőződjenek csak meg mit számít!)

jún. 28. 14:17
 6/10 anonim válasza:

Kérdező csak nem egy suliban vagyunk ? Nálunk ugyanez megy.

Mondjuk itt a fél tantestület már most tudható hogy lelép a nyáron és még csak a nyár eleje van. Mire augusztus lesz lehet senki se marad. Én is lépek.

jún. 28. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

"márc 16-jún 15. között a SAJÁT eszközeimmel végeztem a munkát"

Az utóbbi kérdések zöme abból állt ki, hogy a te érettségi banketted milyen szar. Most persze hirtelen iskolai dolgozó vagy, mert ebből a szempontból is lehet provokálni.


tegnapi kérdésed: "Leléptem a bankettről senkinek se szóltam, el se köszöntem "

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..


"Mit hagytam ki, ha középiskola alatt egy osztálykiránduláson bulin diáknapon stb se voltam? Soha egyen se a négy év alatt?"

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..


Viszont a sok kamu szöveg között azért vannak valódi gondolatok is, amit teljes mértékben megértünk:

"Nincsenek barátaim soha nem voltak soha nem is lesznek."

jún. 28. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Igazából senkit nem érdekel, hogy melyik tanár, mikor és miért használja a saját eszközeit arra, hogy a saját értékrendje szerint hatékonyabbnak higgye a tevékenységét, - visszahat az általatok gyakorolt empátia, ugyanis a tanárokat sem érdekli, hogy az egyénre szabott hülyeségeik miatt a szülők, gondviselők által megvásároltatott kacatokra honnan, miből kerítik elő a szülők, gondviselők az anyagi forrásokat. Ti csak leadjátok a "megrendeléseket" és nektek innentől nem számít, hogy embert ölnek-e éjjel azért az érintettek, hogy meg tudjanak felelni az agyrémeiteknek. Aki nem hajlandó vakon teljesíteni a parancsaitokat, azoknak a gyermekein meg nemes egyszerűséggel bosszút álltok. Ennyit a saját eszközparkról! A személyre szabott hülyeségek miatt kerül minimum kétszer, - de inkább többszörösen - annyiba az oktatás, mint amennyibe valójában kellene, hogy kerüljön. Ti sem vagytok "irgalmas nővérek" kifelé, - az esetek túlnyomó hányada mögött egy gramm empátia nem mutatkozik a részetekről, csak széttárt karokkal fejitek a gyerekek gondviselőit. Micsoda dolog az, hogy számos, alapvető felszerelést a gyerekek szüleivel vásároltattok meg - azzal zsarolva a szülőket, hogy különben nem tudtok színvonalasan oktatni? Amikor gyerek voltam, elő nem fordulhatott, hogy nincs kréta, szivacs, WC-papír a WC-ben, nincs fűtés, meleg víz télvíz idején egy oktatási intézményben - meg hasonlók - és a gyerekek étkeztetéséért sem egy vagyont kértek el az oktatási intézmények! Platinával etetitek a napközikben, óvodákban a gyerekeket vagy netán titán ötvözettel? Ne remélj együttérzést!
jún. 29. 06:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Süt a gyűlölet a hozzászólásodból.


Az étkezésnek semmi köze az iskolának (az iskola csak a helyszínt biztosítja), mert egy külsős cég eteti a diákokat. A fűtésről és a wc papírról a fenntartó gondoskodik. Ezen problemákhoz semmi közük a tanároknak.


Nem tudom, hogy milyen agyrémekre gondolsz, de a tanárok nem azt tanítják ami az eszükbe jut, hanem ami az állam által központilag kiadott NATban benne van.


Azt viszont elismerem, hogy az ingyenes tankönyveken túl szükség van egy-két dologra a sikeresebb tanuláshoz. Az állam által biztosított ingyenes tankönyvek alkalmatlanok az emelt érettsegire való felkeszítésre ezáltal a felsőoktatási felvételt is befolyásolja.

jún. 29. 08:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Az ingyenes tankönyvek és a követelményrendszer közötti ellentmondásokat gyomorforgató gesztus tovább hárítani, - érezhető, hogy a másokra mutogatás művészetét viszont magas szinten elsajátította, elsajátítja a magát értelmiségnek tartó réteg. Nem a közember tehet arról, hogy fontoskodó félkegyelműek dönthetnek emberi sorsokról, csinálhatnak hülyét az emberek nagy részéből. -Nem tudom, hogyan éreznéd magad, ha veled fizettetném meg a személyre szabott, különleges igényeimet? -Borítékolható, hogy kézzel-lábbal tiltakoznál te is, - más kérdés, ha ezt itt és most a helyzethez igazodva letagadod vagy elmaszatolod. Nem VESZEKEDNI jöttem ide, - megírtam a véleményemet és bármit is reagálsz ezt követően, nem fogok többet írni ehhez a kérdéshez, mert vélhetően ellenséget látsz bennem - szemben azzal, hogy csak a véleményemet fogalmaztam meg, amelynek mondanivalója szöges ellentétben áll a tiéddel. Amit te írtál, az is egy álláspont, amit én írtam, az is. Béke!
jún. 29. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!