Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kérlek adnátok tanácsot?

Kérlek adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés
Én egy 16 éves lány vagyok, idén kerültem középiskolába.. És többek között " jóban" lettem egy fiatal tanárnővel, ez olyan tanár- diák baráti kapcsolat, nagyon kedvelem, és ő is engem. Néha megbeszelunk egy időpontot a suliba, és órák után beülünk egy terembe és beszélgetünk egy kicsit. Semmi konfliktus nem volt még köztünk. De az utóbbi pár napban nagyon más lett, szöges ellentéte lett annak aki volt velem. Nem tettem vele semmi rosszat, nem voltam neki sok. De mégis olyan "goromba" lett. Durván oda tud szólni nekem is. Ez rosszul esik. Nem tudom mit tehetnék?? Beszéljek vele?? De lehet tolakodónak tartana ha rakerdeznék miért ilyen
2014. máj. 13. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy történt valami a magánéletében és azért lett mogorvább?
2014. máj. 13. 16:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Ezer okból lehet valaki hirtelen mogorva.Viszont ne vedd magara, mert valószínűleg nem te idézted elő.
2014. máj. 13. 16:20
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a valaszokat.. én tényleg nem tettem most semmi rosszat, nem voltunk még haragban sem. Ezért esik rosszul amit tesz..Kérdezzek rá hogy mi a baj??
2014. máj. 13. 16:24
 4/10 anonim válasza:
Szerintem ne kérdezz rá, nem illik. Ha nem tettél semmi rosszat, akkor nem kell attól tartanod, hogy miattad ilyen, valószínű, hogy a magánéletében nem stimmel valami.
2014. máj. 13. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem miattad van. Ha úgy gondolod, vagytok annyira jóban, megkérdezheted, hogy minden rendben van-e vele. De vigyázz, nehogy tolakodásnak vegye.
2014. máj. 13. 16:36
 6/10 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy mindjárt itt az év vége és az érettségi szünet előtt azt beszéltük hogy május végefelé ejtünk egy hosszabb beszélgetést,de ezek utan nem merem neki mondani pedig időpontot kéne egyezetni
2014. máj. 13. 16:39
 7/10 A kérdező kommentje:
ma sikerült vele beszélnem de kudarc lett a vége :(
2014. máj. 13. 16:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel és segíteni szertene, privátban leírom.
2014. máj. 13. 18:18
 9/10 anonim válasza:
Írhatod. ;)
2014. máj. 13. 20:19
 10/10 TigerDemoN válasza:
Írhatod :D
2014. máj. 15. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!