Titokban találkozót beszélek meg a barátommal akitől eltiltottak a szüleim egy időre egy nagy félre értés miatt? Több lent.
Azt hiszik, hogy pénzt csalt ki tőlem a barátom, de én ajánlottam neki fel hogy adok pár ezret neki mert mondta hogy szar helyzetben van, meg gyanusították, hogy lopott a főnökétől pénzt, és most vissza kéne fizetnie neki a pénzt mert ha nem akkor kirúgják. Én adtam neki pénzt, amit szülinapomra kaptam a mamáméktól. Szüleim megtudták, mert nagyon szigorúak és észrevették, hogy nincs a borítékban a pénz. Mondtam ez az én pénzem azt csinálok vele amit akarok. Úgyis van a kártyámon sok pénz most pár ezer forinttal miért ne húzhatnám ki a csávából a barátomat?
Barátom is segített mikor én voltam szorult helyzetben...
Barátomék most nagyon rossz helyzetben vannak, szüleim meg nem képesek felfogni hogy nem tettem semmi rosszat...

válasza:

válasza:Nem gondolnám, hogy a szüleid gondolkodásmenete annyira megalapozatlan lenne. Nagyon sok olyanról hallottam, hogy emberek pénzt csalnak ki a másiktól arra hivatkozva, hogy szükségük van rá.
Genyóság vagy nem, én csak NEM pénzbeli segítséget ajánlanék fel neki.

válasza:Miből gondolod? Mert azt mondta?
Ha én azt mondom neked, lehozom a csillagokat, elhiszed?
Szerinted egy felnőtt embernek nincs pár ezer forintja tartalékban, és egy gyerektől kell kérnie?

válasza:

válasza:De az. Most még nem látod. Gondolom 15-16 éves vagy. Miért kell neki visszafizetni, ha nem ő lopta el a főnökétől? Ha én nem csinálok semmit, de engem gyanúsítanak, minden követ, kamerát megmozgósítanék, hogy bizonyítsam. És magamtól jönnék el a bizalom hiánya miatt. Nem még visszafizessem, hogy ott maradhassak. Mit dolgozik?
Ha szarul állnak, akkor fogadd el a tényeket. Lopott, tőled kért, kérni fog megint. Kérdezd meg, hogy mit vegyetek együtt, amire szüksége van. Így segíts, ne pénzzel.

válasza:Mióta vagytok együtt? Mennyire ismered?
Miért gyanusították meg lopással? Ha nem ő lopott miért adja vissza? Miért akar ott dolgozni? A barátod története több sebből vérzik?
Mennyit adtál neki?
Mivel segített ki téged régebben?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hány éves vagy és milyen nemű?
Úgy érzem belehal a lelkem a magányba! Nem számíthatok már senkire. Mit tegyek?
Am mentem haza sulibol és meg áltam a buszmegáloba ere látok egy animés lányt el keztem vele beszélgetni nagyon rendes volt 3 perc mulva oda jöt két csávo az egyik elkezdet vele orditozni : meg csalsz te kur*va ere a másik meg ütöte ere a lány elkezdet sírni :( én meg...
Nagyon sok fiatal gimis, kozepiskolas lany van, akik annyira nagyra tartjak magukat, holott 18 evesen nem sokat tettek le az asztalra, buliznak, pasiznak, vasarolnak, furodni jarnak, apuci kocsit vesz nekik, villognak a ruhaikkal, amit vettek, de tobb semmi. En soha...
Mit jelent- csak a kisujj le van hajtva -mutatóujj a szájon( ezután magára mutat, azt értem) -egész tenyér befelé fordítva, ujjak összezárva,kivéve a hüvelyk(eztán állánál, tetszi-ket/szépet mutat, majd rám) - tenyér függőlegesen saját...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!