Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek, Egressy Mátyás a...

Szerintetek, Egressy Mátyás a hídról a Dunába ugrott? Mert megtalálták a kulcsomóját a hídon.

Figyelt kérdés
A víz elviszi 100km-re is?

jan. 19. 20:50
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/232 anonim ***** válasza:

130: Nos, de. Amit leírtál egy nagyon is lehetséges forgatókönyv. Elveszíti mindenét, az Örsön rájön erre, kétségbeesik, dühös lesz, leginkább magára. Így nem kerülhet a szülei, az apja elé. Méltatlanul viselkedett, szégyent hozott a családra, magára stb.

Ezzel az elmélettel is van azért gondom. Minusz 10 van kint, a buszon sincs azért annyira meleg. Ez annyira általános lenne hogy emberek leveszik a kabátjukat a buszon, vagy bárhol? Ösztönösen magadon tartod, mert tudod hogy amúgy nagyon hideg van. De nem tudom, te láttál már éjszakai buszon ilyen embert? Alszik, mellette a kabátja, kint meg mínusz 10?

Amúgy ezt a srácot még módosult tudatállapotában is alapból erősebbnek gondolnám mentálisan, hogy dolgok elvesztése miatt elhatározza az Örs Vezér téren,hogy ö akkor inkább beugrik a Dunába, és ezt az elhatározását legalább 20-25 percig amíg odaér, szilárdan fenn is tartsa, majd végrehajtsa. Persze én is bedühödnék ilyen dolgon de beugrani egy jéghideg folyóba és véget vetni az életemnek azért nagyon más. Akkor viszont volt már előtte komolyabb pszichés problémája amiről tapintatbol nem beszélnek.

Haverom úgy lett öngyilkos 40 évesen itt Angliában hogy egy vasúti hídról leugrott a robogó vonat elé.De a kocsija slusszkulcsát nem helyezte gondosan le a hídra hanem leparkolt valahol aztán elhajitotta. És elötte hetekig mondta a családjának hogy végez magával. Persze mindenki más, de alapból irracionális cselekményt végrehajtó embernél nem várnék egy racionálisabb rész cselekményt, mondjuk egy lakás kulccsal kapcsolatban sem. De tény, nem tudok az öngyilkosok fejébe belelátni,

febr. 3. 12:10
 132/232 anonim ***** válasza:

De kimondta hogy gondosan el volt helyezve a kulcs es ha kiesett és kitud esni keres valamit nem figyjel es putyy.

Az hogy videósok ugyanazt elmondják minta cikkek íroi... csak hogy hypeot kapjanak szerintem nem szép.

Kamerafelvételek meg folyamatban van a nyomozás valoszinű a szülők már latták csak a médiának nem adják ki ami meg szülői döntés. A hajos kamerája könyörgöm valami olcsó kamera. Biztos nem olyan jó a minősége csak a biztonság miatt rakták rá modt az hogy azon a hajón pont volt véletlen kamera Matyi vagy szerinted az elrablói ugyan honnan tudhatott? Simán beesett a vizbe nincs ennél több. Sok ember meg nem akar nyilatkozni mert nem szeretne. Az hogy elhagyja a kabátjár eleve a kabátjával indult haza? Mert bulizóhelyen ki kell kérned ha meg igen akkor miért ne veszhetett volna el neki. Mi ebben olyan nehéz elhinni olyan is megy Budapesti aluljárókba hogy vannak az aluljárómaffiák. Egymástól veszik el a dolgaikat

febr. 3. 12:59
 133/232 anonim ***** válasza:

132: Az egy dolog hogy a hajó kamera felvétele nem lehet túl jó, a másik az hogy reggel fél hétkor bizony még sötét lehetett, hiszen a Lánchíd nincs kivilágítva éjszaka. Bár nem tudom, reggel bekapcsolják e a világítást a közlekedés miatt. Ha nem volt semmilyen világítás, akkor azt is nehéz elképzelni, hogy az a kamera rögzített e egyáltalán bármit is. Mármint amin bármi érdemleges kivehető. Pl hogy ember esik e be.

Ahogy írtam korábban, szimpla kulcskiesésben NEM hiszek. Pont ott, amikor előtte négy és fél órát bolyong a városban? Ilyen szintű véletlenek nem igazán vannak. Gondos elhelyezés: nem az uttesten volt, vagy éppen a híd elején a járdán, hanem a beugrás/beesés helyéhez közel,nem messze a korláttol. De ha többet tudsz, kérlek írd le. Ez nekem szándékos odatételnek tűnik.

Emberrablás: nem állítom hogy ez történt, max azt, hogy nem tartom kevésbé esélyesnek mint az öngyilkosságot.

Vagy öngyilkosság, vagy gyilkosság vagy emberrablás történt, utóbbi esetben Mátyás még életben is lehet.

Kamera felvételek: én is azt valoszinüsitem, hogy a szülök látták már a felvételeket. Ellenben azzal nem értek egyet, hogy ök megtilthatnák ezen felvételek nyilvánosságra hozatalát. Ugyanis a vizsgálat eredményes lefolytatását nem lehet függővé tenni egy ilyen szülői döntéstöl. Ha a hatóság úgy látná jónak hogy EZ is szükséges az eltünt személy felkutatásához, akkor nyilvánosságra hozná. Hogy miért nem gondolják így,na ez már megint egy másik kérdés, amire én nem tudok értelmes magyarázatot adni. Másrészt el nem tudom képzelni, a szülök mit láttak azon a felvéteken, amiről úgy gondolnák, jobb ha nem kerül nyilvánosságra. De ahogy írtam, ez NEM lehet az ö döntésük. Aluljáró maffiák: igen, de ök nem hajnali 2 után fognak az éjszakai buszon lesni az áldozatukra, ahol több tanú van, buszsofőr kamera stb, hanem kihalt aluljárókban már földön fekvő emberről rángatnak le kabátot, többnyire. Mondjuk ki: ilyen még nem volt hogy éjszakai buszon valakirol levették volna a kabátját. Telefon ellopása nyilván más történet, az mindennapi eset.

Summa summárum,ezt az egy kérdést kellene feltenni a sajtó munkatársainak a rendőrség irányába: mikor hozzák nyilvánosságra a Kossuth téri metró megálló kijáratánál készült felvételt? Ha ezt nem óhajtják megtenni, akkor miért nem?

febr. 3. 13:55
 134/232 anonim ***** válasza:

131 - szerintem meg simán lehet, hogy olyan meleg volt a buszon, hogy levette a kabátját. Pont azért, mert kint mínusz 10 volt, gondolom nyomatták a buszon a fűtést, télen szinte mindig marha meleg van a tömegközlekedési eszközökön Pesten, pláne akkor, amikor ilyen farkasordító hideg meg hó van odakint.

Az, hogy te mentálisan milyennek gondolod a srácot...ha tényleg drogot kapott/szedett be, ráadásul olyat, ami nagyon erős, vagy rossz minőségű cucc, az gondolom mindenkit meg tud borítani. Nem tudom elképzelni, hogy terrorban tartották volna otthon a szülők, de az lehet, hogy szigorúan fogták, és mondtak neki esetleg olyat, amikor megkapta a telefonját, hogy "ha elhagyod, inkább haza se gyere". Persze, ezt egy szülő sem gondolja komolyan, inkább figyelmeztetésnek szánják, de lehet, Matyi annyira meg volt borulva a drogtól, hogy kórosan felnagyította ezt. Az is lehet, hogy épp előtte szakított a párjával, és ezt a helyzetet látta sokkal rosszabbnak a drogtól, mint amilyen valójában volt. Az is lehet, hogy volt valamilyen mentális betegsége, csak eddig nem jött ki, se neki, se a szülőknek nem volt fogalma róla. Az emberrablás is lehetséges. Mivel alig tudunk valamit az akkor este történtekről, a srácról, a személyiségéről, a családjáról, a szülei vállalkozásáráról, kb. minden forgatókönyvnek van valószínűsége, és egyik sem lehetetlenebb a másiknál.

Ami pedig a kamerafelvételeket illeti, tuti a szülők kérése, hogy ne adják ki. Nincs más logikus magyarázat. El tudod képzelni mondjuk a Blikkről, ahol se istent, se embert nem ismernek, ha meg akarnak tudni valamit, hogy nem próbálkoztak minden úton-módon megszerezni a kamerafelvételeket?

febr. 3. 15:30
 135/232 anonim ***** válasza:
kiraktak azt irta a tesoja “belesett” es a rendorok azt mondtak valaki bele tett valami italaba
febr. 3. 16:38
 136/232 anonim ***** válasza:

134: Off: Megmondom őszintén,nekem komoly fenntartásaim vannak ezzel a "szülök kérése hogy ne adják ki a felvételt" érvvel kapcsolatban. Utoljára akkor olvastam hasonlót, amikor Kaszás Nikolettel kapcsolatos toxikológiai vizsgálatok eredményéről volt szó. Hogy megtudja a közvélemény, találtak e fagyállót Kaszás Nikolett földi maradványaiban, esetleg a helyszínen, avagy sem. Akkor is úgy szólt az érvelés, hogy a szülök tiltottak meg itt valamit.Pintér rendőrségének, igen. Mert ha ezt és ezt teszi Pintér rendőrsége akkor ök úgy, de úgy elmennek bíróságra a rendőrséggel szemben hogy Pintér is megemlegeti... Azóta is néma csönd van. Az érv: a szülök szerint bizonyos eredmény "szégyent hozott volna" a családra, ezért nem engedik a nyilvánosságra hozatalt. Nem hiszek ebben az érvben. Szimplán azért mert a fagyálló kimutatása sem bizonyított volna SEMMIT. És ezt persze a szülök is tudták. Akik nem hittek Kaszás Nikolett öngyilkosságában. Meg eleve, egy gyászoló család Pintér rendőrségével szemben. Hagyjuk.

A Blikknek egy ilyen Kossuth téri felvétel semmit se jelentene, már ha teljes bizonyossággal meg lehetne állapítani hogy Mátyás van rajta. Hiszen pár másodpercig látnánk egy személyt ahogy elhagyja a metró kijáratát.Nincs szenzáció benne.

A felvétel nyilvánosságra nem hozatalának logikusan csak akkor van értelme, ha mondjuk csak 80%-os bizonyossággal lehet megállapítani hogy a felvételen Egressy Mátyás van. Ugyanis ha kétely merül fel, akkor a későbbi nyomozás érdekében már valóban érdemes egy ilyen felvételt, mint értékes információt visszatartani.

Amennyiben kétséget kizáróan meg lehet állapítani hogy Mátyás van a felvételen, abban az esetben lehetett volna a rendőrség részéről egy felhívást közzétenni, miszerint jelentkezzen az, aki látta ezt a személyt a Kossuth tér és a Lánchíd között, esetleg szóba is elegyedett vele. Ezzel fontos körülményre derülhetett volna fény. A rendőrség azonban nem tette, nem teszi ezt, ami számomra legalábbis árulkodó.

Kabátlevétel: ismét a kérdés, láttunk már ilyet hogy mínusz 10 van kint és valaki a buszon levette a kabátját,miközben kint komoly téli mínuszok vannak? Majd mélyen bealudt? Tegyük hozzá, a Március 15 ike térről Kelenföldig az éjszakai negyed óra alatt kiér. Vagyis nem utazol még fél órát sem, arra sincs idö igazán, hogy nagyon rád melegedjen a kabát. Persze a drog hatásának sok mindent be lehet tudni, tény.

Magánélet: igen, erről sem tudunk semmit,néma csönd. Emlékszem Ackermann Dávid esetére. Ö a Margitszigetröl tünt el. Az ö esetében én személy szerint szerelmi bánat miatti öngyilkosságra gondoltam.

febr. 3. 16:41
 137/232 anonim ***** válasza:
135. Hova rakták ki? Ki a testvére? Honnan tudja mi történt? Ott volt a a hídon? A rendőrök honnan tudják ezt, kamera felvette vagy tanú vallomás alapján?Esetleg barátai vallomása alapján? Félreértés ne essék, nem azt vonom kétségbe hogy IGY IS történhetett, de mi a bizonyíték erre? Letartóztattak valakit?
febr. 3. 17:49
 138/232 anonim ***** válasza:

csoportba, egressy vilma huga egy (beszelgetes volt vele) csatolva

es azt kerte toroljek a csoportokat mert nem akarjak evekig nezegni🤷🏼‍♀️

febr. 3. 18:09
 139/232 anonim ***** válasza:
138 - Én is láttam azt a kifotózott beszélgetést, szerintem kamu. A profilképe alapján egy kislányról van szó, nem illik a korához, hogy ilyeneket írjon, mondjon. Vagy oké, tegyük fel, hogy a kora ellenére olyan érett, hogy ilyeneket kér (vagy csak nagyon régi a profilkép, amit nem hiszek) - akkor miért nem írt bejegyzést a csoportokba ő maga?
febr. 3. 18:51
 140/232 anonim ***** válasza:
mi,hát tini a huga nem felnőtt! ugyanaz a felhasználó neve + baratnője tette ki
febr. 3. 18:55
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Ercsi Kisfaludy út eleje nagyon élhetetlen?

Ott lakók kinek mi a tapasztalata? Lavotta utca Egressy út Ezek mennyire "gázak" Mennyire érdemes itt házat venni?

Egressy Beni szakiskola CSEPEL velemenyek?

Sziasztook, ebben az evben megyek 9.be,az lenne a kerdesem, aki ismeri az iskolat, esetleg oda jar, tudna velemenyt irni? Peldaul milyenek a tanarok, milyen a kozosseg,mi az elvaras, satobbi. Megkoszonnem, ha tudnatok minel hosszabb velemenyt irni;D (sok helyen...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!