Miről beszélgetnek az átlagemberek?
Én szerintem egy átlagember vagyok.Bár mások átlag felettinek mondanak, de nem hinném hogy igaz.
Mire szánok energiát?Jelenleg arra hogy suliban ne aludjak el munka után.
17/F
A gyerekek játékokról, arról, hogy mennyire utálják az iskolát, ócsárolják az ellenkező nemet, fociról.
A fiatalok a péntek estéről, az ellenkező nemről (már nem ócsárolják), suliról, eredményekről, nyavalyognak, hogy fáradtak, hogy nincs pénzük, szüleikről, szexről, sorozatokról, filmekről, zenéről.
A fiatal felnőttek egyetemről, munkáról, esetleg még mindig a péntek estéről, kapcsolatokról, filmekről, zenékről, kötelességekről, ismerősökről.
A kismamák a gyerekről, terhességről, a párjukról, lakásról, terveikről, munkáról.
A középkorúak szintén munkáról, ismerősökről, családról, gyerekekről, párjukról, esetleg még filmekről, hétvégi programokról, az egyedülállóak még beszélnek a péntek estéről.
Az idősek kórházról, betegségekről, ismerősökről, unokákról, gyerekekről, otthonról, a régi szép időkről, az ostoba fiatalokról, a buszmenetrendekről.
Ez egy jó kérdés! És nagyon jó válaszok is vannak, tetszenek!
Én erről fogok beszélni.
(másokkal álmomban, mert sajnos a valóságban nincs kivel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!